Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DYWIZJE

DajChlebka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałbym się zapytać, o to : po wprowadzeniu tych dywizji bylem w silver I, udalo mi sie awansowac do gold V. Czyli moge teraz spasc znowu do silver I ??

Opublikowano

Tylko z powodu nieaktynowsci, jesli bedziesz mial 0 pkt a przyjdzie czas na utrate punktow (czy to pierwsze pkt po miesiacu, czy kolejne po znacznie krotszym czasie) to spadniesz nizej.

Opublikowano

nabiją się chyba pkt na minus ale nie spadnie

W sumie niewiadomo, bo jeszcze nikt nie potwierdzil ani nie zaprzeczyl tej tezie.

Wydaje mi sie ze jednak jest to mozliwe. To tak samo z tym ze jest ktos nieaktywny ponad miech, tez mu sie chyba ptk na minus robia.

sstwc.jpg

Opublikowano

W sumie niewiadomo, bo jeszcze nikt nie potwierdzil ani nie zaprzeczyl tej tezie.

Wydaje mi sie ze jednak jest to mozliwe. To tak samo z tym ze jest ktos nieaktywny ponad miech, tez mu sie chyba ptk na minus robia.

Ja spadlem za nieaktywnosc, wiec da sie.

Opublikowano

Czyli jaklbym gral i przegrywal caly czas to nie spadne?

Tak nie spadniesz ale bedziesz gral z coraz gorszymi graczami z silvera a nawet brazu.

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie słyszałeś, że elo nadal jest tylko ukryte? Czyli to elo spada, jednak niżej w dywizji nie można spaść.
Opublikowano

Z ligi spaść nie można bo kolega się o tym przekonał :D Był w silverze V mając 0 lp, potem miał przerwę ze wzgledu na problemy z kompem

ok 1,5miesiąca. Wbija patrzy nadal ma silver swój i gra. So z ligi spaść się nie da i czapa.

rihv60.png

Opublikowano

@up

dobra, do jasnej cholery, chyba z 10 osób powiedziało o tym że można spaść jak jest się NIEAKTYWNYM. Do chuja pana. Brak mi słów, po prostu. to nie jest temat to opisywania swoich doświadczeń życiowych ._.

Jakbyś chociaż przeczytał posty to byś wywnioskował że:

-nie można spaść PRZEGRYWAJĄC GRY

-można spaść będąc nieaktywnym

proste prawda?

btw. reportuje temat do close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...