Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za Broń ?!

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , pewnego gra grałem w BF P4f i jakis gracz mnie zabił, bardzo celnie i szybko mnie zabił ,a patrze i widze ,że to nie jest L85A2 ani FAMAS! Ta broń miała nazwe QBB z cyferkami jakimiś . Prosze o powiedzenie co to za broń , jak ją zdobyć albo skąd.

Opublikowano

jest to broń da medyka ... 2 najeceniejsza broń po 85 oczywiście nemezis obowiązkowe ...

możesz ją kupić w skepie normanie

YAY

Opublikowano

Taaa... Może kupić, jeśli gra medykiem,bo ta broń jest tylko dla medyka. Ale do tej broni potrzebna jest Nemesis, której już nie kupisz.

Opublikowano

Dodam, że to jedna z najlepszych broni do M145 - i najlepsza u medyka w ogóle (niektórzy wolą MG36). Ale tak jak piszą inni, nemesis to konieczność. Bez niej lepiej MG36. A na szturmowcu oczywiście nie kupisz ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Słyszałem że do Famasa też dobrze by było z nemesis, ale bez dodatków też ta broń jest dobra, przynajmniej tak czytałem na tym forum i na innych :D A z resztą co ja tam g**no wiem o szturmowcu :D

Opublikowano

Jakieś 10 razy ci już pisaliśmy, że to dobry zestaw. Ale na wszelki wypadek: TAK, DODATKI Z KREFTDJUR (poza kolbą - nemesis) TO NAJLEPSZY SET DO FAMASA.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jakieś 10 razy ci już pisaliśmy, że to dobry zestaw. Ale na wszelki wypadek: TAK, DODATKI Z KREFTDJUR (poza kolbą - nemesis) TO NAJLEPSZY SET DO FAMASA.

Te pytanie na ktore odpowiedziales to tylko dodalem, a glówne pytanie bylo zupelnie inne, zawsze mnie musisz skrytykowac, pytam sie tak duzo razy dlatego bo chce miec pewnosc czy chce miec ta bron...

Opublikowano

@UPUP

Ale wytłumacz mi, czy tak trudno zrozumieć, że jeśli 15 użytkowników forum odpowiedziało Ci na pytanie, to nikt nie powie nic innego gdy spytasz jeszcze raz? "Chcesz mieć pewność, że chcesz mieć tę broń"... Ale ile można pytać? Patrz:

Witam , ja tu w sprawie dodatków , jak kupie zestaw KreftDjur (...) czy te all dodatki jak dodam do FAMASA to bedzie dobry?

Mam zamiar kupić famas z dodatkami z zestawu Kreftdjur, czy bede dobrze napieprzal z tymi rzeczami?

Jak Kupie Famasa , i jak te dodatki tam dodam z KreftDjur (...) to dobra bedzie ta bron?

I jeszcze to dzisiejsze...

Jeżeli nie masz pewności, to nie możesz spytać jeszcze raz w tamtym temacie? Wiesz, co to spam? Wszyscy starają się zmniejszyć spam w dziale, a tu pojawia się taka osoba...

Zresztą nie będę się kłócił, bo nie zamierzam być kolejną osobą, która dostanie warna przez dyskusje z Tobą.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Żadne nemezis do Qbb nie jest obowiązkowe,a wręcz przeciwnie nie potrzebne.

do Qbb nie, ale do l85 tak, a do famasa mile widziane xD

Qbb jest fajne, ale jak potrafisz grać to i na 250m zapieprzysz z mg36 w miarę celnie i szybko ^^

436951440626370320491.png

Opublikowano

Moj kolega z klasy podal mi pasy do swojego konta i ma tam na wszystkich klasach najlepsze bronie , kazde sa z pakietu, na szturmowcu mam l85a2 z nemesis i bardzo dobrze mi sie gra:) Tyle ze na snajperze tam jest l96 i jakis tma inny na m to myslalem ze 1 shot 1 kill , a tu wale po 70 tylko;/

Opublikowano

Widocznie samopowtarzalna, wszystkie samopowtarzalne poza M82 nie zabijają na heda. Z każdej odległości.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kicak jemu raczej chodziło o m82 która nie zabija na hita w ciało ;x

Jeśli chcesz broń co na hita ściąga to kupuj shotguna, chociaż nie widzę w tym sensu.

Opublikowano

@UP

A głupote napisałeś,bo nie zawsze shotgun bierze na hita. Taką najlepiej się gra bez przybliżenia,bo np. Saiga 12 raz da hita, raz nie.

Opublikowano

Ehh...

myślisz, że o tym nie wiem?

jak kupujesz najzwyklejszą wersję shotguna to sobie możesz nią napieprzać w ziemię, ja piszę o wersjach veteran ze wskazaniem na elite.

I wgl Amerykę odkryłeś, ja zawsze grałem shotgunami z przybliżeniem, bo wtedy bardziej celnie strzelałem -.-

Po prostu chodziło mi o to, że ta gra nie jest taka jak reszta i tu sniperka nie zabija na hita i jeśli chce napieprzać na hita to tylko wersje elite i tylko do określonego zasięgu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...