Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Fiddlesticks - moc czy shit?

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o nim sądzicie? Kupiłem go dzisiaj i strasznie mi się spodobał. Juz w 2 grze nim mialem wysokie staty.Według mnie on jest op, jego ult niszczy wszystko. Grałem nim na midzie.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Dla zaawansowanych supportów fiddlesticks będzie ciekawym pickiem. Fear na 5poz. trwa 3sekundy. Silence, które odbija się od wrogów. Polecam :D

Jeżeli chcesz mi podziękować za pomoc kliknij Lubię to :)

Opublikowano

Only jungla, tak to ta postać jest do niczego . Ult wygrywa gry, albo przynajmniej tf'a jak wpadniesz w odpowiedni moment.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Fiddle na jungli to kiepski pomysl, oprocz ultimate nie ma dashow, tak wiec jego ganki sa w wiekszosci nieudane. Na mid tez radzi sobie srednio z powodu many. Z kolei w teamfightach ult + zhonya i ace :)

Opublikowano

Ja nim gram na midzie, spisuje się znakomicie przeciwko melee miderom, np. Masterowi AP, świetnie kontruje również Katarine oraz Fizza.

Gdy mamy W wbite na 5 praktycznie się nie odnawia. Załączamy, trwa 5 sec. jeśli nie zostanie przerwane to od razu po skończeniu można go użyć ponownie i tak w kółko.

W TF'ach potęga z klepsydrą, ult obszarowy trwa 5 sec. jeśli użyjemy klepsydry w odpowiednim momencie TF wygrany.

Na jungli grałem tylko raz i muszę przyznać, że bez ulta lub flasha ganki są słabe.

Game Over

Opublikowano

Najlepszy jungler na low-mid elo (brąz-platyna). Ulti kompletnie niszczy w teamfightach, q jest bezsprzecznie najlepszym single target cc w grze (zaryzykowałbym że najlepszym non ult cc), e jest również świetne jako utility spell. Gank z flashem po 6 lvlu to pewny kill, przed 6 jest dość przeciętnie.

A na midzie według mnie kompletnie marnuje się jego potencjał, plus jeżeli enemy mid ma coś co przerywa jego heala to pograne.

Opublikowano

Najlepszy jungler na low-mid elo (brąz-platyna). Ulti kompletnie niszczy w teamfightach, q jest bezsprzecznie najlepszym single target cc w grze (zaryzykowałbym że najlepszym non ult cc), e jest również świetne jako utility spell. Gank z flashem po 6 lvlu to pewny kill, przed 6 jest dość przeciętnie.

A na midzie według mnie kompletnie marnuje się jego potencjał, plus jeżeli enemy mid ma coś co przerywa jego heala to pograne.

Akurat jako jungler to slabo sie sprawdza, jego ganki są słabe i mało efektywne

a nie zawsze ma sie flasha i ulti, no jedynie że chcesz co 4 minuty gankowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...