Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nerf Lux-a?

pedroanglia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lux to moja glowna postac. Ostatnio zauwazylem ze z 40% cooldowna ma 30 sec ulti. Wczesniej bylo 24 sec <3 Poszedl nerf czy to tylko moja wyobraznia?

Lux <3

P.S. Jezeli tak prosze o opisanie co dokladnie znerfili. Za info bardzo dziekuje :)

PedroAnglia_euw_107_2.png

Opublikowano

Hmm ale i tak jest wpanialym Midem :) Te q i zasiag z e :) Do tego pod cooldown 30 sec ulti <3 wspaniala postac do TF i ten DMG :P Ale coz musze poczytac co dokladnie zrobili :) Dzieki

Opublikowano

Patch 3.5

Lux

Poza dalekim zasięgiem umiejętności i zdolnościom obronnym, Lux była jedną z najszybszych bohaterek dystansowych w grze. Zmiany mają sprawić, że będzie musiała bardziej uważać na to, gdzie się ustawia.

Bazową prędkość ruchu zmniejszono z 340 do 330 pkt.

Ostatnia Iskra
Czas odnowienia zwiększono z 80/60/40 do 80/65/50 sek.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

@topic

Drogi autorze, za nerf "LUXA" powinienem CI przypie***lić lustrem w twarz.

Gram "luxem" biore "luxa"... Tak kur*a ciężko nauczyć się że to jest TA LUX (ta postać) dlatego wezmę TĄ lux nie ma TEJ lux. FFS.

To trochę tak jakby... nie wiem... no kur*a po prostu brak mi słów.

Tak lux dostała nerfa wydłużony CD ulta o pare sec i zmniejszony bazowy speed.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

@topic

Drogi autorze, za nerf "LUXA" powinienem CI przypie***lić lustrem w twarz.

Gram "luxem" biore "luxa"... Tak kur*a ciężko nauczyć się że to jest TA LUX (ta postać) dlatego wezmę TĄ lux nie ma TEJ lux. FFS.

To trochę tak jakby... nie wiem... no kur*a po prostu brak mi słów.

Tak lux dostała nerfa wydłużony CD ulta o pare sec i zmniejszony bazowy speed.

Hmm jakbys nie wiedzial w jezyku polskim sie odmienia -,- to nie angielski ze wszystko na jeden ch... leci :) Lux-a ^ jest poprwawnie^

Opublikowano

Hmm jakbys nie wiedzial w jezyku polskim sie odmienia -,- to nie angielski ze wszystko na jeden ch... leci :) Lux-a ^ jest poprwawnie^

Gowno za przeproszeniem wiesz o jezyku polskim.

Co do tematu to ten nerf byl raczej kosmetyczny, ale konieczny bo zasieg + duzy mspeed to juz byla przesada. Na szczescie nic zlego jej się specjalnie nie sitało :)

Opublikowano

Prędkość ruchy z 350 do 340 zmienili oraz zmienili CD ult'a. Bodajże full rozwinięty ult ładuje się dłużej o 10 sekund. Myślę, że ten nerf nie za bardzo zabolał Lux

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

@Top

36367079634203202084.jpg

Czyli prędkość poruszania się zredukowana do 330 z 340, a czas odnowienia jej ulta zwiększono do 80/65/50 sekund z 80/60/40 sekund.

@UP3

K****, ja się zaraz powieszę...

LUX TO KOBIETA!

Gdyby to był mężczyzna to byś sobie mógł ku*** odmieniać, ale to kobieta...

Zaraz mnie po prostu ch** strzeli...

Sorry za emocje, ale takim ludziom to by się chciało tylko po uszach strzelić.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Prędkość ruchy z 350 do 340 zmienili oraz zmienili CD ult'a. Bodajże full rozwinięty ult ładuje się dłużej o 10 sekund. Myślę, że ten nerf nie za bardzo zabolał Lux

Ult zmienil sie o 6 sec^ wczesniej z 40% bylo 24 sec teraz jest 30 :)

@Top

36367079634203202084.jpg

Czyli prędkość poruszania się zredukowana do 330 z 340, a czas odnowienia jej ulta zwiększono do 80/65/50 sekund z 80/60/40 sekund.

@UP3

K****, ja się zaraz powieszę...

LUX TO KOBIETA!

Gdyby to był mężczyzna to byś sobie mógł ku*** odmieniać, ale to kobieta...

Zaraz mnie po prostu ch** strzeli...

Sorry za emocje, ale takim ludziom to by się chciało tylko po uszach strzelić.

Pisze o czampionie^ postaci^

I prosze o pisanie z tematem a nie wypominanie ortografi :)

Opublikowano

Ult zmienil sie o 6 sec^ wczesniej z 40% bylo 24 sec teraz jest 30 :)

Pisze o czampionie^ postaci^

I prosze o pisanie z tematem a nie wypominanie ortografi :)

Bez spin, przeciez da sie to zalatwic inaczej a nie bluzgami prawda?

Znerfili ulti/predkosc ruchu i bardzo dobrze. Nawet jako supp miala olbrzymiego dmg i male cd, ciezko bylo rowniez jej uciec :)

sstwc.jpg

Opublikowano

@autor

Jestes po prostu niedorozwiniętym kidem z przedszkola który gówno wie o jeżykach.

BTW

Wnioskując po Twoim nicku i toku myślenia to ty jesteś TA petroanglia... droga autorko?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Bez spin, przeciez da sie to zalatwic inaczej a nie bluzgami prawda?

Znerfili ulti/predkosc ruchu i bardzo dobrze. Nawet jako supp miala olbrzymiego dmg i male cd, ciezko bylo rowniez jej uciec :)

Tak ale ten nerf i tak nic przktycznie nie zmienil :) Oto dowod na to ze lux dalej kosi :)

Zmniejszyli tez koszt many na skilach :) teraz z poczatkowym blue linie puszujesz w 3 min :) Nie dajesz famic i wygrana w kieszeni :)

Wiem ze normalne ale rankedow niegram na razie ze wzgledu ze kolaga z ktorym gram duo^ on adc ja sup luxem niestety wyjechal.

23836970.png

Opublikowano

Lux dostała kosmetycznego nerfa, nie jest on taki straszny dlatego też nadal u mnie leci ban na rankach dla niej (easy farma, duży poke zmienia dużo w tfach, burst także).

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...