Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban d0 2107

romex77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo dostaniesz na E-maila powiadomienie/wezwanie do zapłaty za skradzione RP. Wszystko tam będzie pisać gdzie masz wpłacić i ile.

149208901.png

Opublikowano

Jeśli dostałeś perma za RP to będziesz musiał oddać kase, a jeśli za trollowanie/wyzywanie to bardzo dobrze, +1 Riot

Raczej -. Powinni usunąć ten "trybunał" na stronie, gdzie gracze oceniają :huh: Chociaż do końca nie wiem jak to działa.

W każdym bądź razie, czasami dziwi mnie, że niektórzy nieźle obrażają na czacie, a nic nie dostają, mimo, iż np. moja drużyna wysłała 4 raporty.

Dostałeś do 2107r. Może napisz do nich, do Supportu czemu tak długo? Jeżeli nic nie dostałeś na e-mail.

Opublikowano

Widam dostałem bana i mam pytanie czy mpozna cos zrobic zeby go jakos ominąc i móc znowu grac na moim koncie ?

Nic nie da się zrobić, żeby to ominąć.

Jedyną deską ratunkową jest wysłanie kasy na ich konto. Info dostaniesz w mailu, sprawdź też folder SPAM.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...