Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Elise

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecacie Eliskę? Mam 7800 IPków na zbyciu i zastanawiam się nad nią

Jakie są plusy i minusy? Jak nią grać i jakie combo polecacie?

Opublikowano

Ja ją właśnie też ostatnio kupiłem

Ogólnie jest to dosyć fajna postać i jak na dzień dzisiejszy dosyć silna w mid-game

Ma niezłego bursta na combo ;]

Nadaje się na top/mid/jungler więc polecam ;)

Opublikowano

combo, jak gram nią na jungli to zaczynam w postaci ludzkiej staram się rzucić kokon z E, potem Q, W w formie ludzkiej następnie przemiana w pająka. najczęściej przeciwnik wtedy się oddala więc E doskok do niego, no i W i Q w formie pająka. w teamfightach staram się stunować apc/adc, potem przemiana w pajączka E i doskok do adc który zazwyczaj jest gdzieś z tyłu.

Ja ją właśnie też ostatnio kupiłem

Ogólnie jest to dosyć fajna postać i jak na dzień dzisiejszy dosyć silna w mid-game

Ma niezłego bursta na combo ;]

Nadaje się na top/mid/jungler więc polecam ;)

W late też jest zajebista bo zadaje %-towe obrażenia od hp. kontruje większość tanków na topie typu Garen, Singed.

Opublikowano

Pewnie, że ją warto kupić.

Na solo topa kontruje prawie każdego.

Tankowata

Stun

7 skilli

ulti od 1 lvla

% do hp

doskok(trzeba trochę ogarnąć)

ma słabe przeliczniki pod ap

na początku lekkie problemy z maną

Mimo to zajebisty champ, polecam go.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

combo, jak gram nią na jungli to zaczynam w postaci ludzkiej staram się rzucić kokon z E, potem Q, W w formie ludzkiej następnie przemiana w pająka. najczęściej przeciwnik wtedy się oddala więc E doskok do niego, no i W i Q w formie pająka. w teamfightach staram się stunować apc/adc, potem przemiana w pajączka E i doskok do adc który zazwyczaj jest gdzieś z tyłu.

W late też jest zajebista bo zadaje %-towe obrażenia od hp. kontruje większość tanków na topie typu Garen, Singed.

W late mam problem z utrzymaniem się przy życiu mimo iż składam frozen heart lub warmoga lub banshee...

Potwierdzam że dobrze się gra przeciwko tanky champom typu Garen, Singed, Darius, Jax, Rene, Shen etc

A ty jaki build budujesz na mid/top ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...