Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cięta riposta

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spierdalaj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

twoja stara, twoja matka, spierdalaj, chuj ci w dupe, może mało twórcze ale pełnią swoją funkcję i więcej nie potrzeba.

Opublikowano

W tym temacie piszcie swoje riposty. Zacznę ja (stare jak moja babcia ale mało znam ripost):

-Hahaha, ale go zgasiłeś.

-Nie... bo gówno się nie pali.

no to ładnie szalejecie w tym gimnazjum

rydah for life

Opublikowano

no to ładnie szalejecie w tym gimnazjum

Chyba twoja stara.

Się wie. Ale nie pojmuję jak można się wyśmiewać z gimnazjalistów, skoro w przeszłości samemu się chodziło do gimbazy? :O

Ale co rok do gimbazy przychodzą coraz "większe" dzieci, u mnie na przerwach pierwszo klasiści leją się kijami, niedługo zaczną grać w kapsle z chipsów w końcu xD

Odpowiadaj na każdy diss "aha", zawsze wygrasz, bo drugiemu się znudzi :)

albo "ja nie muszę Cię dissować, Ty dissujesz się sam, przeglądając w lustrze Ty dissujesz się sam.

Opublikowano

twoja stara, twoja matka, spierdalaj, chuj ci w dupe, może mało twórcze ale pełnią swoją funkcję i więcej nie potrzeba.

Najlepsze jest to, ze ludzie nie wiedza co to znaczy cieta riposta :D tak jak ten co go zacytowalem

Nie ma to jak cisnac po starych, bo inaczej sie nie umie ;x

Opublikowano

@Cass

Może jestem gimnazjalistą, ale jestem na wyższym poziomie intelektualnym niż przeciętny "gimbus". Nie gram w minecrafta, nie oglądam tego idioty Krzyśka, nie słucham dubstepu, nie korzystam z facebooka itd. Z resztą co będę się przed tobą tłumaczyć i tak chodziłeś do gimnazjum (chyba że jesteś z podstawówki xD) i nie byłeś lepszy, więc proszę się ze mnie nie naśmiewać innych gimnazjalistów (kieruję tą prośbę nie tylko do Ciebie, ale do wszystki "wielkich dorosłych" co uważają się wyżsi od tych głupich gimnazjalistów). Bo GIMNAZJALISTA nie koniecznie jest GIMBUSEM, a to całkowicie co innego. Może nie wspomniałeś w swoim poście o gimbusach, ale napewno w głębi duszy pomyślałeś sobie "Ale dziecko" lub "ale gimbus".

@topic

Kontynuujmy nasz temat bo straszny offtop się robi i co do waszych tekstów nie oczekuje czegoś typu "twoja stara", lecz mądrych tekstów którymi można kogoś nieźle pocisnąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...