Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Warwick

opelit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema siema . Jak myślicie dlaczego ww już nie jest tak często grany ? Co lepiej składać onhit , na tank , czy ad ?? Co myślicie o ww na ap z zaraza (np .roe , rylai , dfg , malady)??

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Wydaje mi się że to przez to bo jest dużo lepszych od niego junglerów którzy lepiej sobie radzą, bardziej odpowiadają dzisiejszej mecie i maja lepsze gangi a ww bez 6 ma kijowe :)

Opublikowano

2up:Co racja to racja ale jest jednym z junglerów który nie potrzebuje specjalnie potek na start , jego steale w wrogiej jungli są super (e się święci) . Myślę , że to on mógłby mieć mały rework żeby jakiś doskok miał czy coś np na "e" jako użycie , nawet gdyby tego można było użyć gdy ktoś ma w pobliżu to <50% hp. A co myślicie o budowaniu go ??

Up: hehe o tak oblicze ducha , i inne niezły tank twardy jak mało kto lecz mało widziany .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Na pure AP sie totalnie nie oplaca go budowac, jedynym dobrym wyjsciem jest tanky z wits endem. Co do samej postaci to z jungli wypadl juz dawno bo nie ma do 6lvl dasha, a na topie jest wyparty przez Elise lub nawet Garena.

Opublikowano

Ja nim gram tylko mid, według mnie tylko tam sie nadaje.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Swego czasu grałem dużo warwickiem i moim zdaniem w jungli on się marnuje, ponieważ ganki ma przyzwoite po 6lvl jungla dość wolna...

Ale za to na topie, to ciśniemy prawie wszystko, jeśli umiemy oczywiście nim grać, jeden z lepszych sustainów.

Co do buildu:

Polecam składać go na twardo, ponieważ on mimo niewielu itemów do dmg robi dość sporo.

Ja nim idę tak: BOTRK + full tank - polecam ten build, wtedy zadajemy dużo rodzajów dmg: ap/%maxHP z ulti chyba magiczne ale przelicznik z fizycznych, %aktualnegoHP z BOTRK.

W s2 lepiej się wychodziło na robieniu go pod one hity, teraz imo trochę ad/as + tank.

Opublikowano

WW w jungli może być ale wg. mnie to toper ;] Na 1 vs 1 ciężko go zniszczyć... jakiś wits end, phage + E i nikt mu nie ucieknie ( Mallet, ew. trinity ), spirit visage, sunfire cape, warmog, tabi/merkury i niszczy

E6c9g1v.gif

Opublikowano

A kto powiedział że Warwick only jungle? Ja gram nim solo top xD i cisnę nieźle. Jak dla mnie dalej jest dobry, z tym lifestillem może zsolować barona bez żadnego problemu.

Opublikowano

Tylko top, tak to postać to kupa, a na solo ma niezły sustain. 2 razy spotkałem sie z takim ww który go mainuje. Swietnie grał na topie, słabo w mid/late. xD

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja tylko nim czasami gram na midzie i nawet dobrze się sprawuje ze swoim lifestealem może długo trzymać na linii i w late jest trochę tankowaty i mocne dmg ze skilli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...