Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pisanie tematu w php by przemo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na php by przemo gdy piszemy nowy temat to jest to takie "brzydkie" i w ogóle. Można zmienić to na takie jak jest na mpcforum? Tzn:

Z takiego:

nampcsforplay.png

Na takie: (coś podobnego)

nampcmpc.png

Opublikowano

Dobra mam coś innego.

Pobierz taką modyfikacje;

BBCode_Box_v5.2 by lui754

Opublikowano

Ten styl jest płatny, a więc autor zapewne sobie nie życzy, aby ktoś to miał za darmo.

Oczywiście możesz się pobawić w zmienienie ułożenia pisania posta w php, ale uprzedzam, że jak będziesz chciał to odwzorcować to możesz mieć ostre kłopoty.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ten styl jest płatny, a więc autor zapewne sobie nie życzy, aby ktoś to miał za darmo.

Oczywiście możesz się pobawić w zmienienie ułożenia pisania posta w php, ale uprzedzam, że jak będziesz chciał to odwzorcować to możesz mieć ostre kłopoty.

To sie ustawia w szablonach stylu[CSS!!!!!!!!!!!!!] tak w ogóle. Poza tym na przema jest także deflection[darmówka], wyciągnij z niego szablon edytora i podmień z tym, który jest na obecnym stylu.

Opublikowano

A jakie są nazwy tych plików css?

Pokaż jakie masz, dawno w przemie nie robiłem.

Opublikowano

Ale ja pracuje na tym stylu: Progreen

Więc podać nazwy plików przema czy tego stylu?

Tego stylu i pobierz jeszcze def. żeby tamto podać ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...