Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samo Wyłączający się komputer. CO ROBIĆ ?!?!

RediPlayInGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dotyczy ogladania filmów (np. na yt) oraz w grania w gry. Ten problem dreczy mnie od dawna, ale dotyczył tylko grania w gry. Dzisiaj odkurzyłem komputer i zamiast mniej sie przegrzewać to bardziej teraz sie przegrzewa (nawet jak ogladam filmy , a kiedyś tak nie było). Nie wiem co zrobić czy pójść do informatyka z tym ,czy coś zrobić/wymienić w komputerze.

Tu jest Podsumowanie Sprzetu w komputerze :

@edit : Przeczyściłem Sprężarką

@edit2: Dodałem te temperatury

post-668207-0-62501500-1365967344_thumb.png

post-668207-0-63169700-1365967891_thumb.png

Opublikowano

Zależy jak przeczyściłeś bo to prawdopodobnie wentylatorki siadły. Mogłeś ten kurz jeszcze bardziej tam wbić. Chyba że nie chodzi o to to nie wiem.

Opublikowano

Tu pewnie jest wina zasilacza

Kolega kazał mi mierzyć temperature zasilacza , gdy komputer zaczyna sie wylaczac. I nic (jezeli chodzi o teorie przegrzewajacy sie zasilacz)

Opublikowano

UWAGA !! Jeżeli chodzi o filmy okazało sie że to przez chrome cos sie działo , na mozilli działa na spokojnie :)

a jak mierzyłeś? xD on po prostu siada ;f spróbuj z innym

Po prostu przyłozylem do tego :p jakies 2 minutki mierzyłem az sie wylaczył :X

Opublikowano

UWAGA !! Jeżeli chodzi o filmy okazało sie że to przez chrome cos sie działo , na mozilli działa na spokojnie :)

Po prostu przyłozylem do tego :P jakies 2 minutki mierzyłem az sie wylaczył :X

Ech...

Napięcia możesz zmierzyć, a najlepiej pożycz po prostu zasilacz i zostaną rozwiane wszelkie wątpliwości.

Opublikowano

w sumie mi kiedyś na xpku też się wyłączął, zrobiłem format i problem znikł(pliki może były uszkodzone, ciul wie ; d) ^^

Opublikowano

w sumie mi kiedyś na xpku też się wyłączął, zrobiłem format i problem znikł(pliki może były uszkodzone, ciul wie ; d) ^^

tez mialem xp , wtedy to nie było mowy o graniu w co kolwiek ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...