Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] RedBot Loot

Raku09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż problem jest taki:

Przez jakis czas gdy bocilem wszystko bylo ok az do pewnej chwili, bot zaczal sie zatrzymywac przy dedzie i otwierac go po 20 razy niczego nie biorac i tak w kóło..

wie ktoś co jest tego powodem i jak temu zaradzic?

Opublikowano

Witam , otóż problem jest taki:

Przez jakis czas gdy bocilem wszystko bylo ok az do pewnej chwili, bot zaczal sie zatrzymywac przy dedzie i otwierac go po 20 razy niczego nie biorac i tak w kóło..

wie ktoś co jest tego powodem i jak temu zaradzic?

Przez jaki czas bociłeś , pare h ? Sam robiłeś tego waypointa/skrypta czy masz z neta? długo na nim bocisz? wyjasnij przy jakim dedzie typa , potwora? Wyjasnij trochę bo nie za bardzo się rozpisałeś ;], według mnie skopany jest skrypt , spróbuj na innym i zobacz czy będzie hulało.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

30 min zbieral lota, sam robilem wpt boce dosyc dlugo, ded potwora i zawsze to samo zbiera i potem zwias

A na innych skryptach normalnie[ spróbuj jakiegoś pobrać z neta], sprawdź czy zachowuje się tak samo i potem napisz znów. Jeżeli będzie się tak samo zachowywać to może być coś z botem nie tak.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja tak miałem że latał kilka godzin na guardy i miałem ustawione że zabije spidera tylko jak jest w trapie. Jakoś mnie trapnoł, bot go ubił i właśnie wtedy stał przy nim w nie skończoność to zmieniłem żeby bił go jak nie jest w trapie i na razie nie widzę żeby się zwieszał.

Opublikowano

Szuakelm dzisiaj sporo i napotkalem na kilka interesujacych rzeczy. Moglby ktos powiedziec jak sie ustawia te bp ze jest loot, gp itd?

Opublikowano

niestety u mnie to samo, zaczalem sobie od nowa w tibie grac i sciagnalem wpt na rooka, nie chcial zbierac loota na 2 wpt stal i tak jakby klikal na podloze a nie na deada moba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...