Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ElfBot nie otwiera ciał

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gram na ots highexp.eu i po zabiciu potwora nie otwiera mi ciał a gdy ja otworzę wtedy weźmie lota co z tym zrobić? w cavebot mam zaznaczone te trzy opcje jakby co

Opublikowano

masz zaznaczony loting przy kazdym potworze ?

nie wiem co to za ots ale byc moze sa zmienione ID dead monsterow.

spróboj ten skrypt, bot powinnien otworzyc cialo po dedzie, lecz to nie to samo co wbudowany w elfie.

auto 150..350 if $attacked {if [$target.hppc == 0] {usegroundxyz $attacked.posx $attacked.posy $attacked.posz} | wait 3000  

12345ab.jpg

Opublikowano

Hobis, to nie zależy od ID Potwora, ponieważ ma go ustawionego w targetingu, i zbiera z tych potworów, przy których ma ustawione Loot Monster.

Ok, Hobis:

1. Ustaw w targetinu jakiego potwora ma ci bić

a) Wpisz jego nazwę

B) HP Range: 100% to 0%, czyli zabija potwora ze 100% hp do 0% hp, jeżeli chcesz tylko obić potwora, wpisz daną ilość ( polecam 5% ).

c) Gdy masz 2 paski do wyboru wybierz:

-Attack

-Melle Parry

d) Nad Wear Ring wybierz <----<<- *Dodatkowe*

-Stand Offensive ( polecam )

2. Looting ( również w targetingu ).

a) Pod Wear Ring wybierz

- Loot Monster ( zbieranie loota )

B) W Prawym górnym rogu wybierz:

New Entry oraz wpisz:

Pierwsze okienko -ID ITEMU, który ma zbierać

Drugie okienko - literka E ( mała )

3. CaveBot

a) W CaveBocie wybierz:

W dolnym prawym rogu:

Open next BP ( jeżeli w masz 2 lub więcej plecaków, a w pierwszym skończy się miejsce na loota otwiera następny backpack )

Oraz 2 pozostałe punkty...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Napracowałem się, proszę o lajka

Opublikowano

@Kladek

To zależy od id potwora, a dokładniej od id jego "deda", na niektórych ots są one pozamieniane i bot nie otwiera ciał. Skrypt który podał Hobis powinien działać, jednak to nie będzie to samo co lootanie przez cavebota.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...