Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Osiągnięcia w DragonNest EU

kip3r500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat, aby każdy mógł pochwalić się swoimi osiągnięciami z gry Dragon Nest.

Tak więc może ja zacznę..

Są to topowe miejsca w rankingu członków gildi [HPM]BloodSeekers, której jestem liderem :

Miejsce 2, członek gildi [HPM]BloodSeekers Shedi

1365965480-U388752.png

3 Miejsce, członek naszej gildi [HPM]BloodSeekers Yari

1365965500-U388752.png

7 miejsce, członek gildi [HPM]BloodSeekers Oldb

1365965426-U388752.png

Opublikowano

Napisz po prostu że chciałeś się wszystkim pochwalić i nie wiedziałeś jaki temat założyć by nie był spamem xD...

Jak nie patrzeć to nie są Twoje osiągnięcia, a czyjeś ;/ Osobiście nie mam się czym chwalić ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Hmm, jak by nie patrzeć, to chciałeś tylko napisać głupiego posta, który wgl. nic nie wnosi, tylko po to aby mieć +1 do postów :). Jeżeli potrafisz czytać, to zauważysz, że jest napisane o tym, że są to osiągnięcia 3 członków gildi w której jestem liderem, dodatkowo każdy z nich zgodził się na opublikowanie tego tutaj przeze mnie :).

Opublikowano

A Stoch jest 3 i sie nie chwale...

Pss...bez sensu temat.Lepiej gdybys napisal temat o swojej gildii poprostu a nie pisal o tym ze ktos tam jest 3/5/7 w rankingu

Opublikowano

Bez sensu, to niestety jest Twoja wypowiedź. Gdybyś też potrafił czytać ze zrozumieniem, to jest temat od reklamy gildi, i tylko tam można napisać o gildi. Po to jest forum by można było się czymś pochwalić i podyskutować, ale niestety zawsze się znajdują osoby, którym żaden temat nie pasuje, ale ich zawsze jest potrzebny . :)

Opublikowano

Nie zależy mi na postach.. Równie dobrze mogę mieć 1 ^^ Zresztą.. Jeden w tą czy w tamtą nie robi zbyt dużej różnicy i dodam że jestem na forum ponad rok i dopiero troszkę ponad 650 postów czyli żaden wyczyn.

Czytałem co wyżej napisałeś, ale Ty chyba nie czytasz tego co ja napisałem :) Chwaliłeś się tym że jesteś liderem gildii w której są osoby w topce jakiegoś durnego rankingu ^^ Napisałem wtedy że nie masz czym się chwalić bo to oni są w topce ^^ Równie dobrze mogę napisać że znam gościa który jest w Top10 ( nie znam to przykład ) i co? Też mam się tym chwalić? Że znam zwykłego kolesia który sobie normalnie gra?

Zrobił się offtop więc dostaniemy troszku % no ale tak bywa ^^

Czym ja mogę się pochwalić? Ja wiem? Ujeżdżałem Manticore .. Jej -.- SSów nie mam bo to nie było za długo. Pisząc "ujeżdżałem" mam na myśli bycie na jej grzbiecie.. Nic niezwykłego :/

Zbieram like ;x

Opublikowano

Skoro tak bardzo Cię to boli, że wstawiłem ss, z osiągnięc mojej gildi, to proszę bardzo masz i moje:

1366234924-U388752.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...