Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Co lepsze IS8 czy T-54

Geek5200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czym Ci się lepiej gra, jeden to med a drugi heavy więc mają odrębne style gry. Kup ten, którego typem lepiej Ci się gra.

Opublikowano

Up fakt, dzisiaj kupiłem e75 i puki co mam tylka gąski odkryte i bardziej się obawiam tego meda niż is8. W tego isa wszystko co ma +200 penetracji wchodzi jak w masło. Ogólnie linia do is7 jest boska tylko ten 9 tier odstaje od reszty

Opublikowano

Up fakt, dzisiaj kupiłem e75 i puki co mam tylka gąski odkryte i bardziej się obawiam tego meda niż is8. W tego isa wszystko co ma +200 penetracji wchodzi jak w masło. Ogólnie linia do is7 jest boska tylko ten 9 tier odstaje od reszty

Moim zdaniem IS-4 był lepszy na tym 9 tierze przez siódemką niż teraz jako osobna X. Teraz niby bardziej pasuje IS-8 do tej linii bo jest bardziej mobilny ale ja jakoś się do niego nie mogłem przekonać, poszedł na żyletki po pierwszej walce.

76561198001815076.png
Opublikowano

Idę w oba te czolgi, jak wszystkie rosyjskie, i niewiem tez na ktorym skupic sie bardziej,

Mam IS3 i T43, niedaleko do IS8 bo all zbadane..

Oczywyscie X wolalbym T62A, wiec polecam Ci bardziej sredniaka bo lepiej sie nimi gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...