Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Bad boy vs M95

Variance

Co lepsze ?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani to ani to :_: Kup snajperkę stefana czy coś w ten deseń, bo M95 to reskin tamtej...

A jezeli pomiedzy tymi to M95 bo MK1 to pojedynczo strzela.

OndteAw.png
Opublikowano

Możesz zawsze kupić magazynek do mk1 i wtedy masz 2 strzaly i jak masz przebijający strzał na 5 to wtedy zabiera 81 hp ;D komandosów jednym strzalem zdejmujesz a i na czołgi sie nada itp ;)

Opublikowano

Mk1 - zawsze możesz dokupić magazynek w warsztacie, nie ma problemu. Komandosów jednym strzałem zdejmujesz ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

cyro chyba cie poebało. Mk1 jak masz 3 ammo to jestes w stanie wszystko zniszczyc. Jeep z full hp pada na 3 strzały, nie mowiąc juz o graczach. Badboya kup jesli czujesz się na tyle słaby, ze nie starcza ci zabijanie ludzi.

Opublikowano

MK1 ;) Z przebijajacym strzałem na 5 zabierasz 81hp... Dodasz kolejny nabój i rzadzisz :D

"Nie sprzęt ,lecz technika ,czyni z Ciebie zawodnika"

Nie obrażę się ,jeśli dostanę LIKE ;)

Opublikowano

Po co ta ankieta? Bad boy jest lepszy. Ma 1 naboj , ale zawsze mozesz dolozyc 2. Osobiscie wole super pukawke pipsqueka , ma 7 naboi. Zamieszcze jeszcze tutaj liste reskinow mojego wykonania , bo jak zauwazylem nie odrozniasz m95 od super pukawki pipsqueka. http://www.mpcforum.pl/topic/859863-pytanie-lista-reskinw/#entry6354166

WUuuuuuut?

Ehhh. Pytasz się po co ta ankieta?! A po co są ankiety? Skoro napisałeś, że Bad Boy jest lepszy to zaznacz w ankiecie, że mk1. Ale wy macie problemy...

Napisałeś też, że nie odróżnia m95 od super pukawki pipsqueka.... Jakbyś się zastanowił to pomyślałbyś, że może mieć w ekwipunku i m95 i mk1. Więc po kiego "grzyba" miałby dokupować pukawke skoro jest ona tak jaby poprzednikiem m95.

@TOP

Bad Boy lepszy

Opublikowano

A czy ktoś z was strzelał z tego i z tego czy tylko kieruję się 1 strzałem ? Strzelałem z tego i z tego i wole m95.przecież z mk1 można na 1 strzała brac komando.tak wszystko fajnie ale po 1.żeby mieć większy magazynek nawet ten głupi +2 to trzeba sporo wsadzić siana bo wątpie żeby od razu było a jak dasz przebicie to powodzenia zabic z tej broni inną postać niż komando ale jak idą grupą.Po 2 co strzeli 1-2-3 razy i co 1 kill góra 2.Ja na m95 z ammo +2 zabijam po 3 osoby na magazynku na luzie.Nie kierujcie się samym dmg i nie piszcie a wsadzisz sobie 3 naboje i przebicie.Tylko że 1 rzecz można wsadzić i trzeba ją mieć.Ja wolę m95

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Teraz znerfili Mk1 nie da się zabić 1 strzałem komandosa nawet z przebijającym strzałem na 5 musisz mieć 2 kulkę nawet gdy ci pisze że zabrało 80 hp to tak naprawdę 79 hp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...