Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

najleprzy obecnie czołg V tieru do zarabiania kasy

pc17q7kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja myslę, żę KV-1. Trafia często na takie tiery, że prawie nikt go nie przebija, ale to tylko moje zdanie.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

churchilem bez premki bedziesz mało zarabiac. bierz kv-1. jak teraz jest ten event gdzie 5 tiery zarabiają 2x wiecej miałem rekord na nim 97k na porazce. (na premce)

Opublikowano

Mi się dobrze grało PzIV, ale to przed nerferm teraz jest słabiutki....

Kiedyś KW był najlepszy, ale teraz, to śmieć....

Jedyynym dobrym 5 tierem jest T49

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

ja polecam kw 1 jest twardy i ma bardzo dzialo mozna bardzo duzo nim zrobic

polecam tez elx amx, wczesniej go nie docenialem ale jak nim pogralem i zobaczylem jaki ma potencjal to odrazu wiedzialem zo to jest najfajnieszy 5 tier

na urodzinowym evencie zarobilem nim ok 2 milionow kredytow a nawet i wiecej

860331433165800174608.png

Opublikowano

ja grałem 1000 bitew kv1 ale nie go polece tylko m4 scherman z trol gunem i premium ammo oraz premium konto zarobiłem 3 x 115k kasy dam screeny jak ktoś nie wierzy

SigUserBG.png

Opublikowano

Ja osobiscie polecam KW-1, bo ma z tych tierów najlepszy pancerz z kazdej strony nie to co T1 jak staniesz bokiem to kazdy sie czuje jak by byl na strzelnicy :)

Noi ma dosyc dobre dzialko, bardzo ładnie go rzuca ja jak nim gram to przewaznie jestem na gorze listy wiec innym ciezko cokolwiek zrobic tym bardziej ze na V tierze masz wiekszosc noobkow (prosy znikną po evencie :D).

Ale jak kazdy wie w tej grze najbardziej sie liczy DMG, wiec ja po jakims czasie przerzucilem sie na kw sporta jest to jeden z mocniejszych czolgow na tym tierze i jak bedzie Ci sie nim milo i dobrze gralo to jest naprawde oplacalny pomimo drogich pestek :)

(sorki za brak polszczyzny ale ide własnie spac wiec na biegu pisalem)
MIlej gry :)

sygnaahort.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Najleprzy

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_st

Nie graj w WoT'a, bo przez takich jak ty (cześć pl) gracze z innych krajów nabijają się z nas.

Ja pier dole co za młot "najleprzy". Ludzie czy wam wyrazów z błędem nie podkreśla?

Masz dowód u mnie podkreśla:

lszl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...