Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Picie kawy a...

DresuPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybacz, ale przeczytałem ostatnie zdanie i wiedz, że rozpuszczalna z mlekiem nie ma prawa być nazywana kawą :)

A co do problemu to nigdy o niczym takim nie słyszałem :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Nie to nie jest przez kawe.Ponieważ ja już od dawna piję kawę i na zimno nic mi nie wyskakuje (też pije rozpuszczalną z mlekiem lub sama kawa).To musi być od czegoś innego.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Czerwony od kawy ? najwyżej możesz być ale czarny ^_^

a co do kawy to nie pij tego gówna jeszcze w wieku 16 lat (o chujałes) ?

Ps jak to wgl można pić gorzej wali jak woda po ogórach -.-

Nima :rolleyes:

Opublikowano

1.Piję sypaną

2.Dobra jest z mleczkiem

3.Czemu nie mogę pić kawy w 16 roku życia ? Co mi szkodzi to nie alko i nie szlugi....

4.Może chodzi o to że niektórym kawa nie robi zaczerwienień z twarzy a nie którym tak .

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

Arcymistrz
Opublikowano

Jedyne co ja u siebie w tym wieku zaobserwowałem pijąc mocną kawę, to jak przestaniesz pić to będzie Ciebie boleć głowa.

Jak się czerwienisz to nie wiem może masz erekcję publiczną, albo gadasz z kobietą.

Opublikowano

1.Piję sypaną

2.Dobra jest z mleczkiem

3.Czemu nie mogę pić kawy w 16 roku życia ? Co mi szkodzi to nie alko i nie szlugi....

4.Może chodzi o to że niektórym kawa nie robi zaczerwienień z twarzy a nie którym tak .

a pomyślałeś o tym że od kawy masz za wysokie ciśnienie i dlatego masz zaczerwienienia ?

często masz te zaczerwienienia ?

Nima :rolleyes:

Opublikowano

1.Piję sypaną

2.Dobra jest z mleczkiem

Co do 2 punktu ponieważ niby kawa zbyt bardzo pobudza i jeżeli pijesz za dużo możesz dostać ataku serca lub co najgorsza zawal serca.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

1.Piję sypaną

2.Dobra jest z mleczkiem

Kawa jest niezdrowa :) , tzn zdrowa jak masz jakiś wysiłek i musisz szybko wziąć się do pracy :)