Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kilka pytań

Panda_Po

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zacząłem grać w Seafight,bo niektórzy moi koledzy też w to grają :)

ale spotkałem się z kilkoma problemami i zagwozdkami

1 jak zdobyć kryształy,zobaczyłem że w talentach są ciekawe bonusy ale wymaga dużo kryształów

2 czy kasztel sektans i prochownica wymagają slotu? bo mój kolega ma aktywne a ma tylko jeden slot

3 jak w miare szybko zdobyć armaty elitarne (nie będe wydawał pieniędzy na tą gre)

4 jak zdobyć jakiś fajny wygląd statku chyba skórka sie na to mówi

dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

Opublikowano

1 Możesz kupić troche złota dość tanio i licytować 2 Na kasztele jest bug więc możesz szybko rozwinąć 3 armaty elitarne tez jest bug więc nie ma lipy 4 wylicytuj elite i możesz kupić skórki za 500tysięcy złota . Miłej gry

Opublikowano

1 Możesz kupić troche złota dość tanio i licytować 2 Na kasztele jest bug więc możesz szybko rozwinąć 3 armaty elitarne tez jest bug więc nie ma lipy 4 wylicytuj elite i możesz kupić skórki za 500tysięcy złota . Miłej gry

Złoto też bugują na biljony, zrób kasztele nazbieraj na 1 admiralską pereł , później zrób klona na 300 admirałek, kup pokłady za złoto , kulki i mapa słoneczna.

Opublikowano

1. Można je zdobyć czasami w event lub wylicytować

2. Oczywiście, że wymaga

3. Bij boty, bierz udział w eventach i licytuj za zebrane złoto

4. W eventy możesz zdobyć design lub kupić

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

Nie będę spamował bo napisał bym to samo co przedmówcy ale ja ci dam osobną rade doić do jakiegoś bractwa które jest w aliansie najlepiej do tego które jest w silniejszym aliansie

334qlo8.jpg
Opublikowano

ja polecam znaleźć dobry serwer jeszcze :) bo nie każdy serwer przypasuje :) ja próbowałem grać na każdym :) prócz global 5 i swoje miejsce znalazłem na ru2 :)

Opublikowano

I co masz na tym ru2 ?? Gralem tam i wiem ze nie ma tam z kim sie bic ! Plywasz szukasz wroga nie ma , wbijasz na sloneczna nikogo :P Jak ktos lubi tylko npc bic to jak najbardziej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...