Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem fps w jedna strone ...

gospel0106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mapie de_westwood albo de_eldorado mam spadek fps tylko gdy sie patrze na respa przewaznie i w strone , a jak obroce sie plecami mam 100-150 wiec nie wiem w czym problem .. Prosze o pomoc ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ale jak się obrócisz to masz całkowicie inny obraz więc powinieneś nie mieć tego samego co na respie.

ale to może być wina świateł, może na respie są gdzieś światła? W moim przypadku jak ktoś świeci na mnie latarką ja tracę FPS i zaczyna mnie lagować może u cb jest podobnie.

Regmannn

Opublikowano

Polecam sprawdzić czy nikt nie świeci latarką (bo to najprawdopodobniejsze) że tracisz FPS.

Maruusek.png

Opublikowano

Na duzych mapqch czesto tak jest, ze przy spojrzeniu na wieksza przestrzen spadaja ci fpsy. To zalezy m.in od kompa ;) Staraj sie nie grac na tego typu mapach (duzo tekstur i niepotrzebnych elementow)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Chyba bardziej mozliwa jest opcja Costy ;D . Kupie nowa karte i ram do kompa to bedzie smigac ? tak do 300-400 zl ? I czy nie musze kupywac nowego kompa i plyty glownej jezeli chcem miec nowa karte ?

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...