Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] na temat Garen'a.

Ameƞƞ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jego skile nie nadają się pod full tanka . Garen to off-tank więc musi mieć pół na pół (DMG/HP) full tank nie nadaje się .

Pomogłem ? Wniosłem coś do tematu ? Dawaj plusa

Opublikowano

zależy od sytuacji np na kogo jestes na topie jacy sa przeciwnicy na full tank bd mial maly dmg

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Nie trzeba pod tanka nawet. 6 warmogów i jesteś niezniszczalny + masz popierdolony dmg (dzięki RIOT za to gówno)

Opublikowano

Nie wyśle, bo nie gram ostatnio rankedów. (ogólnie nie gram w lola chwilowo). Jedyne co mogę powiedzieć to to, że z garenem trudno wygrać ale i trudno przegrać. Obecnie jestem w gold 4 i w tej dywyzji grałem 3 rankedy i jest strasznie łatwo przeważnie gram lee sinem lub kayle na topie.

Opublikowano

Garen robi black clever + IE reszta pod tanka.I lata ci taki skurwysyn 600 msa na q skillu, silence, kryty z e, ulti 1200dmg jak dobrze trafi, 4k hp a na lejnie nie do zakurwienia bo jak obtłuczesz to pójdzie pod turreta i wróci z całym hp.

Wyjebać ten shit.

Opublikowano

Hmm .... Ja osobiscie buduję się pod team przeciwny jak , i mój .Nie ma build'u dla garena stałego każdy go składa pod grę , i pod swoją linię . Myślę że zbudowanie Warmoga , Sunfire capa , Guardian Angel ( ale to w ostateczności ) + dmg typu Black Cliver , Infinity . Takie jest moje zdanie pozdro.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Ulti używaj jeśli Ktoś ma mało hp aby go zwyczajnie dobić Build to- Merki-Sunfire-Warmog-BC-Randuin-Infinity/Bulwark i ostatni item sytuacyjny, można złożyć thornmaila albo GA

Opublikowano

Nie wyśle, bo nie gram ostatnio rankedów. (ogólnie nie gram w lola chwilowo). Jedyne co mogę powiedzieć to to, że z garenem trudno wygrać ale i trudno przegrać. Obecnie jestem w gold 4 i w tej dywyzji grałem 3 rankedy i jest strasznie łatwo przeważnie gram lee sinem lub kayle na topie.

Można też powiedzieć, że z ciebie jest idiota, ale też geniusz.... Przymyśl swój post, zanim go napiszesz...

Garen op ścierwo riot się postarał o zbalansowanie gry

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

kurwa, po tym co napisałeś, że zabijasz lee sinem garena to jesteś kurwa mistrzem. Brawo. Garen rozjebie lee sina bez tracenia 1/10 hp

Opublikowano

lee sinem ? to chyba dostajesz brazy na lane, garen ci pierdoli caly harras swoim silencem + ma wyjebane na twojego slowa

Garena nie da sie zabic, jego sie tylko outfarmi na lane i pierdoli pasywke wszelkim kosztem

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Garen tylko i wyłącznie tank. Ale nie taki jak w brązie V czyli pure hp, tylko taki co ma w chuj rezistów. Zawsze tak gram i jak mnie wszyscy walą to nic nie dostaję :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Zajebisty, jeden z najlepszych ma ulti dobijające podobne do Darka, szybkie przemieszczanie się , kontrolę ruchu ,wir itp..

Najlepszy jest Volibear, później Shen i Garen :-) ze wszystkich Tanków.

Opublikowano

Niby temmo go countruje ALE NIE JAKIŚ MALADY TEMMO TYLKO FULL AP składasz items 1160(resist) i garen może possać jakies dwa dorany rylai rabadon licz

Ale co z tego jak to otfarmisz jak to od Ciebie więcej zrobi w TF

Opublikowano

kurwa, po tym co napisałeś, że zabijasz lee sinem garena to jesteś kurwa mistrzem. Brawo. Garen rozjebie lee sina bez tracenia 1/10 hp

Tu masz racje , lee nie ma praktycznie szans z garenem bez sita junglera.

@TOPIC

Garen jest dobry jako off tank , jak i full tank , lecz niezaleznie od builu powinno sie budowac Black Cleavera / Last Whispera bo to daje strasznie duzo garenowi.

Ogolnie gralem tankiem i off tankiem wiele x , zalezy jak wyglada drugi team ale preferuje off.

Opublikowano

garen ma przeliczniki im mniej hp tym wiecej dmg troche do dupy ale ok wogóle niema przeliczników z ad

jeśli garen dojdzie to teemo co nie jest wyzwaniem teemo zalicza zgon. Gdy garen idzie napoczątku pod dmg to ty budujesz dmg kiedy on włacza spina odskakujesz kiedy się kończy doskakujesz i go outdamagujesz. Garen po wywaleniu combo jest bezbronny przez jakiś czas i to daje nam luke kilka sec czasu na wywalenie combo i ucieczke. Dla mnie garen to 1 max 2 itemy na dmg + sunfire + sytuacyjne itemy na deffa

Opublikowano

Buty + 3 poty > merki/tabi> brutalizer > sunfire > Bc z brutalizera > warmog > atma > warmog/ga/lw

Niszczysz all z e a masz 4k hp.

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Temmo nie zaliczy zgonu jeśli ma buty i potki jeśli maxuje W i ma blinda i E do harrasu ^^

Wystarczy zbudować HP i ARMORA na tego garena i on ssie na early kupe

Lee sin nie pokona Garena bo garen za dużo hp dostaje jako postać ma lepszy passyw

Lee jest postacią na Papiery Garen odpali W i lee nic nie bije :s

Darius Na Garena lub Garen na Dariusa jedno z drugim się kontruje lecz darius ma lepszy passyw do walki z garenem ^^ według mnie

Opublikowano

Lee nie zabije garena? Hahahahah. 5 lv i fb. ;-)

Imho powinni zredukować ms na q i przelicznik .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...