Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No i (chyba) powrót na PL :O

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema, w Metina2 gram ogólnie cztery lata ;p privy i PL - no więc na s14 mam kilka postaci 80+ i 90+ level i na s26 mam 54 lvl słabe eq mental ;d

No i chcę wrócić na tego 54 lvl'a na s26.

Mam tam też surę 38lvl i szamana 34lvl, ale na nich nie mam zamiaru grać.

Kilka pytań:

1. Na s26 jest taki klimat jak był na "starym" Metinie - 2-4 lata temu?

2. Jak zarabiać na eq, nie mówcie mi, że Metki i tak dalej, bo mam słabe eq i chcę zrobić dobre?

3. Warto włączyć fish bot'a na tych dwóch postaciach wyżej wymienionych (sura, szaman) i tak zarabiać sprzedając małże?

4. Jak tam z tymi atakami DDS? Ogarnęli to już?

Dzięki za odp. nie piszcie, że mam grać na privach i innych globalach, bo privy mi się już znudziły, a inne globale też trochę grałem - a ja lubię grać z polakami :D

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Najlepiej wbić 30 lvl łowić ryby i sprzedawać je . Ceny są tam bardzo niskie . Więc jedyna opcja dla Ciebie to Fish bot . xD

212z9rs.jpg

Opublikowano

Siema, w Metina2 gram ogólnie cztery lata ;p privy i PL - no więc na s14 mam kilka postaci 80+ i 90+ level i na s26 mam 54 lvl słabe eq mental ;d

Kilka pytań:

1. Na s26 jest taki klimat jak był na "starym" Metinie - 2-4 lata temu? Hmm co było juz nie wroci. Sa ceny niskie, wielu graczu - rywalizacja jest

2. Jak zarabiać na eq, nie mówcie mi, że Metki i tak dalej, bo mam słabe eq i chcę zrobić dobre? Kupic przepustki w IS i isc do V2 zbierac dzwonki a potem sellac u handlarki - na przyklad...

3. Warto włączyć fish bot'a na tych dwóch postaciach wyżej wymienionych (sura, szaman) i tak zarabiać sprzedając małże? ban po 3 dniach, malze po 300 schodza... nie warto

4. Jak tam z tymi atakami DDS? Ogarnęli to już? Mimo iz ponoc sa ataki to na s26 nie widze problemu z zalogowaniem, czasami lognie, ale nie wiem czy to Tym spowodowane

Dzięki za odp. nie piszcie, że mam grać na privach i innych globalach, bo privy mi się już znudziły, a inne globale też trochę grałem - a ja lubię grać z polakami :D

Opublikowano

Powiem tak.

Zepsuli klimat metina tymi nowościami.

Jak miałeś jakieś itemy 65/stalki etc. to wszystko potaniało.

105lv...

Ogółem lipa.

Zagraj, a zobaczysz.

Opublikowano

Metin2 to już nie to samo :( Kiedyś stal +7/8 to było coś a po wprowadzeniu

aktualizacji z 105lv , nowymi metkami itd ... stalki +7 zostają wyrzucane przez graczy na ziemie.

Za dużo botów jest , na s26 to tragedia z metkami , bijesz sobie a tu nagle 10 botów podbiega kradnie drop

i do widzenia :) .

Kilka pytań:

1. Na s26 jest taki klimat jak był na "starym" Metinie - 2-4 lata temu? Graczy na S26 jest sporo , więc jest walka o śmierć i życie :D

2. Jak zarabiać na eq, nie mówcie mi, że Metki i tak dalej, bo mam słabe eq i chcę zrobić dobre? Ja tak robiłem z całego eq 1 i 2 dzwonków wychodziła ładna sumka 4/5kk :)

3. Warto włączyć fish bot'a na tych dwóch postaciach wyżej wymienionych (sura, szaman) i tak zarabiać sprzedając małże? Nie opłaca się łowić , lepiej kopać rudy na sohan.

4. Jak tam z tymi atakami DDS? Ogarnęli to już? Ataki DDoS dopiero się zaczynają :) , nie szybko je ogarną.

u6pv.jpg

Opublikowano

Metin2 to już nie to samo :( Kiedyś stal +7/8 to było coś a po wprowadzeniu

aktualizacji z 105lv , nowymi metkami itd ... stalki +7 zostają wyrzucane przez graczy na ziemie.

Za dużo botów jest , na s26 to tragedia z metkami , bijesz sobie a tu nagle 10 botów podbiega kradnie drop

i do widzenia :) .

Nie przesadzaj.

Może i +0/1/2/3/4 wywalają.

Ale nie +7..

Aż tak źle nie jest ( JESZCZE ) .

Pasjonat
Opublikowano

Dzięki za odp. zobaczę sobie jak to jest tylko clienta pobiorę;d

Możecie dalej odpowiadać.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Ja ci powiem tyle, spozniles sie z zaczeciem gry o jakies 10 dni. Od poczatku eventu wielkanocnego mialem wystawiane dzien w dzien boty po 12h dzienie na m2bobie 5 postaci 5 lvl na pieskach. przez te dni co postacie bily zarobilem blisko 1kkk na tych jajeczkach.

Sprzedawalem je po 25k szt a one dropily jak opetane bez 2xdropa nawet. Kupilem za to caly eq 5b w tym stalke 9 5b bojowego 9 5b i zaluje ze tych yangow nie opylilem na allegro wydalem 25 zl na 30 dni m2boba a zarobilem ponad 600 zl.

pozdrawiam i odradzam gry na kazdym serverze z stajni 1-26 to juz jest zupelnie inna gra, teraz przetrwaja tylko chamy zlodzieje i boty.

Pasjonat
Opublikowano

Widzę z PL'em dobrze nie jest (w sumie od dawna), co sądzicie do privie Ravia.eu?

Mam tam surę WP 34lvl z bojem i słabym eq. Jak tam zarabiać itp?

Nie chce robić drugiego tematu.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Widzę z PL'em dobrze nie jest (w sumie od dawna), co sądzicie do privie Ravia.eu?

Mam tam surę WP 34lvl z bojem i słabym eq. Jak tam zarabiać itp?

Nie chce robić drugiego tematu.

Bić metki, małże no i runy konne.

kup za to eq na grote wbij 83 wykonaj misje i leć na wyzynke tam 600kk+ dziennie

asd

Opublikowano

Nie. Tak jak pisałeś. PL to nie ten klimat. Sam grałem na Obsydianie, teraz to nie to. Mało sklepów, ludzi (ma być łączenie). Piszesz do administracji ? Pewnie, gdzie by odpisali. I zaczyna się Sh, Kamerek, Navi i inne. Obecnie polecam ci lepsze już niż PL privy takie jak np. Balmora ;)

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Na s26 jest taki klimat jak był na "starym" Metinie - 2-4 lata temu?

2. Jak zarabiać na eq, nie mówcie mi, że Metki i tak dalej, bo mam słabe eq i chcę zrobić dobre?

3. Warto włączyć fish bot'a na tych dwóch postaciach wyżej wymienionych (sura, szaman) i tak zarabiać sprzedając małże?

4. Jak tam z tymi atakami DDS? Ogarnęli to już?

1.Nie ma i nie będzie . Teraz każdy ma eq +9 i wszyscy chcą mieć all najlepsze

2.Stopniowo ,czyli najpierw metiny w m1 i jak zarobisz na część eq to potem m2

3.Nie bo GM'i często banują

4.To tylko chwilowe przejście , zaraz to minie

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...