Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prośba o jakieś poradniki o medyku, porady

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proszę abyście napislai mi to jakieś porady dot. medyka (mam brutusa, 15lv, umiem latac heli i jetami, mam tez m240b,m60,fn mimi para). Jezeli macie jakis link do poradnika do medyka spoza forum to prosze o link na pw, bo szkoda, żebyście dostali % za link w celu pomocy..

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Co do skilli to daj tylko 1 w defibrylator i maks w apteczkę, po co więcej hp po reanimacji jak i tak rzucisz apteczkę i będzie miał setkę. Piszesz, że używasz Brutusa, pewnie już ogarnąłeś MG36, ale jeśli nie to tak do 70 metrów strzelaj serią i ciągnij myszkę w dół, na dalszym dystansie - serie po 3, 2 lub 1 pocisk. Staraj się unikać błędu, który ja często popełniam, tj. mam prawie pełne hp, biegnę, rzucam apteczkę, a w tym momencie wylatuje gracz, nie mogę wyjąć broni bo rzucam apteczkę i padam. Często się zdarza i bardzo pogarsza staty, więc apteczki rzucaj po tym, jak klękniesz gdzieś w rogu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

zmieniłem, zdanie, całkowicie pogrąże się nauce latania jetami. mam juz nawet radar zrobiony, tylko nie moge ogarnąc bobm jdam, strzelam zawsze albo za blisko albo za daleko wroga, nie wiem w którym momencie je wyrzucic.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jeśli chcesz nauczyc się perfekcujnie zrzucac bomby to załawt sobie kolege i idz z nim na mapę Dalian(najlepiej pustyserwer, zeby nikt nie przeszkadzał). Niech twój kumpel weznie BMP a ty go bombarduj. Tego TRZEBA SIĘ WYUCZYC.

Mogę Ci doradzić, abyś leciał nisko nad celem jak będziesz go bombardował. Wtedy wzrasta precyzja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...