Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy koniec bety?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Nie lubię grac na betach bo zawsze to jednak jakaś wersja z bugami itp. I mam pytanie kiedy bedzie juz ta wersja yyy zapomialem jak to się mówi ;p no taka finalna juz nie beta

Opublikowano

a czy po otwarciu oficiala to będą jakieś nowe rzeczy ???

Cały czas są dodawane nowe rzeczy. ;)

Chciałbym również dodać, że wraz z otwarciem oficjalnej wersji nie będą kasowane postacie, bo zapewne nie raz takie pytanie na forum spotkamy. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Pewnie ci co grają teraz czyli w beta , po wydaniu oficjalnej wersji gry dostaną jakieś prezenty . Więc lepiej grać teraz.

Opublikowano

Z pewnością będzie Ci łatwiej gdy będziesz grać na becie (doświadczenie). Natomiast beta trwać ma niespełna miesiąc. Aktualizacje są ciągle wprowadzane, np tutaj: klik

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Z pewnością będzie Ci łatwiej gdy będziesz grać na becie (doświadczenie). Natomiast beta trwać ma niespełna miesiąc. Aktualizacje są ciągle wprowadzane, np tutaj: klik

Poczytaj forum oficjalne bo codziennie zadają pytania kiedy koniec bety a konkretnej odp. nie otrzymują.

Usuń również ten odnośnik na końcu bo to podchodzi pod konkurencję. ;)

Opublikowano

Poczytaj forum oficjalne bo codziennie zadają pytania kiedy koniec bety a konkretnej odp. nie otrzymują.

Usuń również ten odnośnik na końcu bo to podchodzi pod konkurencję. ;)

Pod konkurencję? Podałam linka do polskiej strony Patch of Exile, to jest konkurencja dla MPC?

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Pod konkurencję? Podałam linka do polskiej strony Patch of Exile, to jest konkurencja dla MPC?

Tak. Sam kiedyś myślałem, że takie fora nie są konkurencyjne, ale okazało się, że są. ;)

Opublikowano

Są spekulacje na połowę maja

Nawet jeśli mają połowe , nie zdumiewa was to ? Gra już jest świetna a co dopiero gdy ją skończą . Aż nie mogę się doczekać :D

Opublikowano

Dodam , że z końcem bety pojawi się także tłumaczenie na język polski i inne języki :).

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Dodam , że z końcem bety pojawi się także tłumaczenie na język polski i inne języki :).

O tym to nie słyszałem, ciekawe. Mam nadzieję, że chociaż jakiś dopracowany ten język PL będzie. :P

Opublikowano

Szczerze ? To na ciula pchaja ten jezyk polski jak zaraz sie zleca 12 latki ...

Przeciez nie trzeba ogarniac jezyka angileskiego, wystarcza google . pl a tam jest wszystko przetlumaczone juz, sa fora ktore juz prawie wszystko przetlumaczyly.

Licze, ze nie bedzie spolszczenia :D

Opublikowano

Przeciez nie trzeba ogarniac jezyka angileskiego, wystarcza google . pl a tam jest wszystko przetlumaczone juz, sa fora ktore juz prawie wszystko przetlumaczyly.

I właśnie o to chodzi twórcom , zlecą się 12 latki , i żeby być lepszymi od innych wezmą od rodziców kasę ,nakupują se przedmiotów z ItemShop'u i myślą że są fajne . A twórca na tym zarobi .

Opublikowano

A co Ci przeszkadzaja w tej grze 12 latkowie co?Ja osobiscie ciesze sie ze wtedy zleci sie duzo polakow..

Po 1 bedzie latwiejszy handel.

Po 2 bedzie z kim popisac, czyscic mapki itd.

W tej grze raczej Ci nie zaszkodza.

Opublikowano

Serio ?!

To wtedy przestanę grać ...

Polskie tłumaczenia w grach MMO są bleeee.... ;]

Najlepiej się gra w gry po angielsku - a jak kto woli to może po kebab'sku

@down, jak już chcesz grać

w języku polskim - j. polski piszemy z małej

Każe, a nie karze - w tym znaczeniu co podałeś

1373369406-U138092.png

Opublikowano

@Up
A ktoś Ci kaŻe grać w języku Polskim?

Tak dla świadomości innych jest wielu 12 latków którzy pykają w te same gierki co wy.

Logika hejterów. Huh.

@Edit
Jestę patriotę. Bende pisał jak mi się podoba panie nauczycielu języka POLSKIEGO.

Opublikowano

Autor dowiedział się tego ,czego miał się dowiedzieć więc niech ktoś będzie łaskawy i zamknie ten temat

Opublikowano

Już Pobieram !! Gra jest doskonała pod każdym względem , Ludzie powiadają że tak powinno wyglądać DIABLO 3 !!! , Gra sama w sobie wciąga , a mozliwosc expienia dropienia etc , w pt "Party" oraz handlowania z graczami dodaje tej grze charakter społecznościowy Jescze niewiem jak wyglada gra ale po zagraniu postaram sie wam opisac moje wrażenia z gry

Pozdrawiam

Opublikowano

Gra ekstra, wiele możliwosci buildu, wiec nie ma obaw, ze nagle wszyscy wyskocza z taka sama postacia. Masa przedmiotow, ciekawe mapy no i co najwazniejsze co chwile nowe aktualizacje. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...