Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

+3 do teamu cod4

Janek9412

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Szukam graczy do teamu cod4 promod wersja 1.7 Scena cod4 znacznie odżyła w niedawnych miesiącach najbardziej Polska scena gdzie są teraz organizowane liczne cupy i lany nie dawno lan w Wrocławiu przysporzył wiele emocji. Teraz czas na lan w Warszawie gdzie chcemy my mój team Fragnatic pojechać oczywiście nie jest to wszystko 100% pewne, że pojedziemy, ale chcemy się zgrać no i zobaczymy jak to bd. Szukamy graczy na ak/aku. Ja Capitan zepsołu Cfaniak gram scope mamy w zespole lanowca dmms który zagra aku i donkera który może grac ak/aku. Liczymy na ogarniętych graczy zero płaczu dobry skill !! +daje infoo a nie omg znów mnie zabił .Oprócz Lana oczywiście gramy CG (nie dawno założne) Niestety przegraliszmy 2 pierwsze mecze graliśmy wtedy mix teamem i rank jest daleko.Mam nadzieje że znajdziemy chętnych do grania proszę pisać na moje xfire-cfffaaniak94 jeżeli ktoś nie posiada xf to tutaj na pw . Pozdrawiam i liczę na dużo ofert ;d

Opublikowano

Jeszcze czego. Masz mi buty pucować, a nie szacunku się domagać.

dawać 5% lewackie ścierwa. jak dacie to sobie strzepcie konika

survarium_user_bar_en.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...