Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód do sprintów klasy B za IGC

StuntMan492

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Myślałem nad Mazdą RX7 RZ lub nad Lamborghini Gallardo Spyder ale po tuningu lambo nie zmieści sie w B :( Może macie inne propozycję?

Opublikowano

Jeśli chcesz wygrywać w klasie B to dobrym samochodem będzie Pontiac Solstice GXP.

Jest to samochód z dobrym przyśpieszeniem, prowadzeniem, przyczepnością i nitrem.

Podtunningowany do overall 599 po prostu wymiata w klasie B.

W RX8 '06 albo '09 nie lubię zakrętów pokonywać na ręcznym, ponieważ działa tak samo jak tylna strzałka.

Nie zarzuci tyłem. Prawie jak czołg. ;)

Zobacz jeszcze ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/773798-samochody-za-igc/

Opublikowano

Chłopaki czy lepiej kupic Mazde RX7 RZ i jezdzic sprinty w klasie B czy kupic Lexusa LFA i jezdzić sprinty w klasie S?? Czy może jest lepszy samochód do sprintów w klasie S? Mam już Lamborghini LP Roadster do dragów i Bossa 302 `12 do pościgów. Oczywiście auto za IGC.

Opublikowano

moim zdaniem dwie mazdy rx-8 i rx-7 są na prawie równe osiągom, ale jeśli ja miałbym wybrać to wybrałbym rx-7 ładniejsza jest xD (przypomina się mi od razu underground 2 albo prostreet :D)

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Rx7 super autkp mam ja i siw nieskarze chętnie robi go na granicę polecam sper można tiuningowac

Sorka ale pisze na fonie w szkole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...