Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pare pytanek odnosnie gry Dragon Ball Online

Ziutas47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam pare pytanek:

1. czy musze robic wszystkie misje z przenoszeniem w czasie?

2. skad mam miec pewnosc czy wszystkie zrobilem?

3. jak nie zrobilem np 3 misji to 4 moge?

4. jest gdzies opisane gdzie sa te teleporty?

5. co to jest HTB

6. robilem jakies 3 przenoszenia w czasie co byla Chi Chi itd. a tez jest jakies TMQ?

opiszcie to wszystko jak mozecie.

Dzieki :)

Opublikowano

1.Tak, ponieważ dostajesz wszystkie potrzebne skille takie jak dash, czy ładowanie rp.

2.Jak wejdziesz w skille [K] w pierwszym drzewku po prawej stronie powinieneś mieć te oto skille :

beztytuuefl.png

3.Co do zwykłych q to tak, a ten z przenoszeniem w czasie to nie jestem pewien.

4.Nie wiem

5.HTB skrót od Chain attack skill, jest to "combo" które zadaje spore obrażenia.

6.Tak TMQ, Time Machine Quest.W grze istnieje 7 różnych TMQ.Zobacz sobie przykładowy filmik, gdyż nie chce mi się tłumaczyć :p

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Opublikowano

dzieki, ale kolejna seria pytan:D

HTB od jakiego lvla to jest?

pierwszy TMQ jest od 25 lvla chyba a te co np. znalazlem malego goku w kapsule, czy tez bylem w miescie gdzie mieszkala chi chi to jak to sie nazywa i ile ich jest?

i chyba ostatnie pytanko, gdzie jest to cale budokai party? z tego co slyszalem to nawalanka teamowa, ale gdzie to? jakies nagrody sa?

Opublikowano

HTB jest od 30lvl oraz od 40lvl.To są zwykłe q, gdzie przenosimy się w czasie jest ich 3.

Jr.Budokai Party jest w przedziale 1-29, Senior Budokai Party od 30-70.Aby zapisać się do jakiegoś z budokai trzeba kliknąć w taką ikonkę gra0298.jpg która znajduje się w prawym dolnym rogu, i kliknąć przycisk "Join", i wybieramy czy Solo czy Team.Nagrody są i to bardzo fajne np. tytuły, za pierwsze 3 miejsca oraz smoczki ;)

raken.png

Pomogłem ? Daj Like ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...