Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opinie o hostingu internalhost.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jeżeli ma/miał ktoś serwer mc na hostingu internalhost.pl to proszę o opinie.

Zamierzam postawić 40 slotowy serwer RP ze średnią ilością pluginów i się zastanawiam czy aby nie na tym hostingu.

Opublikowano

Szczerze myślę że koło 30-40 pluginów by wystarczyło na taki serwer RP + SG

Mapy też nie zamierzamy robić jakiejś niewiadomo jakiej - Miasto składające się z 2 wysp i oddalone o około 5k kratek tropiki

Opublikowano
Limit CPU:
                        W zależności od zakupionej ilości pamięci RAM, od 5 do 15%

Zajechało mi OverSellingiem.

Ogólnie radze ci dopłacić do tych 2zł/slot i powieżyć serwer w dobre ręce... czasami pusty serwer potrafi zeżreć 5% bi Xeona

Opublikowano

Nie polecam lagi itp .. Chcesz prosty fajny hosting ?

Craftserve.pl

Zapraszam na server minecraft 4FUN 20 slot!

s119.csrv.pl:31222

Opublikowano

Ja nie polecam CSRV.pl przepłacisz, a powiedz mi szczerze po grzyba ci ten rozbudowany panel admina? Po co ci instalacja pluginu z przeglądarki? Aż tak trudno wrzucić do Plugins? Ja ci polecam Maxrate, OWNSERVER (ze spigotem 1.50/slot). Ale zdecydowanie nie polecam CSRV/MineServ do większych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...