Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RuskiCygan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. otóż uzbieralem sobie troszke kasy i chciałbym wydać to na jakiegoś coda. no i jak w tytule mam do wyboru BO1, MW3, BO2.

Głównie mi chodzi o rozgrywkę multiplayer , singiela to ja mam w dupie :D

Opublikowano

Też miałem dylemat, nie wiedziałem którego coda wybrać.

Mój wybór padł na BO2, głównie ze względu multi i zajebistego zombie.
MW3 nie mam i nie kupię bo gra dużo czitow.
W BO1 grałem trochę na piracie i nie przypadł mi za bardzo do gustu.
Ale decyzja należy do Ciebie.

Opublikowano

W mw3 jest dużo cziterów, w bo2 jest ich znacznie mniej ze względu na to że jest nowa.

Ja bym wybrał bo2 :)

ps. Najlepiej kupić sobie na ps'a bo wogle nie ma czitów ;)

76561198054227888.pngZbieram lajki :D

Opublikowano

HAHA jak widze te komentarze to mi sie żygać chce.Zdecydowanie MW3.Widać że koledzy dawno nie grali w MW3.Bo2 to stara pieniedzy. Nie ma co kupować ani sie zastanawiać(żaluje kupna bo2)

Opublikowano

Grają.

grają po 3-4k luda

powiem ci tak mw3 jest takie jakby przymulone troche bo2 szybke jestes tu i tam i jest troche dziwne te dronyi itd... najlepszy wybór według mnie to bo1 według mnie najbardziej normalne ale zależy od tego co wolisz

mw3-terazniejszość

bo-przyszłość

bo2-przeszłość

nie chwale się ale mam wszystkie trzy części i najbardziej ciągnie do bo1

co do tak zwanych cziterów to mało ich widuje poprostu ktos słabo gra i już cziter mi się już tak az zdazyło ze mnie od aimbotów ktoś wyzywał

700h gry i widziałem z 2lub3

Opublikowano

Mw3 - za dużo hackerów.

Black Ops - niestety nie grałem.

Black Ops 2 - przez wielu uważana za jedną z najgorszych części Cod'a, jednak mi się całkiem podoba, polecam :)

Opublikowano

Ja osobiście jestem fanem serii MW więc ja bym radził kupić MW3 (fajne bronie , tryby gier) ale niestety dużo haxów

BO2 to szajs niestety te bezzałogowce psują grę ale za to fajny singiel

i BO1 jest bardzo nudne w singlu ale ciekawe w multi

więc ja radze wybierać między BO1 a MW3

19.png

Opublikowano

BO1 miał dla mnie najlepsze singleplayer z wszystkich części, lecz multi było po prostu słabe.

MW3 nie polecam, bo jest multum, multum cziterów tak samo jak w MW2, dodatkowo w BO1 i MW3 gra mało ludzi.

BO2 najbardziej przypadło mi do gustu, singla nawet nie przechodziłem, odrazu na multi i najbardziej mi się spodobało.

Polecam KUPIĆ BO2, ponieważ możesz grać długo i ci się nie znudzi.

Pozdrawiam

Opublikowano

MW3 nie polecam, bo jest multum, multum cziterów tak samo jak w MW2, dodatkowo w BO1 i MW3 gra mało ludzi.

W mw3 gra malo ludzi? W mw3 gra duzo ludzi, tyle ze wiele z nich to czitery
Opublikowano

Ahaha, kto można stwierdzić że MW3 jest najlepsze? (ktoś tak wyżej pisał) Takie ścierwo że w ogóle w to nie gram (mam oryginał) mam wszystkie CoDy na steamie i najlepszy jest CoD4 a prócz niego to BO1, BO2 jest tez niezła ale haxów w uj, BO1 ma najlepszy gameplay, wszystko ładnie ogarnięte (mówi to już bez chwalenia się elita 1500h przegranych), ogólnie jest zajebisty. MW3 to porazka taka że nawet szkoda kupować, syf, laggi, gameplay z dupy i haxów w uj. Na twoim miejscu brałbym BO1 ew. BO2 jak chcesz coś nowszego

BO1>BO2>wszystko>MW3

DAJ MINUSA ^^

Opublikowano

troche to pojebane jest. treyach czy activision wydaje co roku jakiegoś coda (zwykle nieudanego), zamiast ścisnąć dupsko i zrobić hit dekady który będzie grywalny przez wiele lat (tak jak w przypadku CoD 4...)

Co do wybrania tych gier... polecacie mi tego bo2 to chyba go wezmę. widać że pełno ludzi na multiplayer tylko jak z cziterami???

Opublikowano

Bierz BO1 . Zajebista kampania (naprawdę ciekawa) dobra grafika. Multi nigdy sie nie znudzi. I serwery dedykowane.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BO2 ma swojego antycheat'a, z ktorym wiele programistow walczy. Widzialem jednego pewnego provider'a cheatow do bo2, ktorego oprogramowanie jest w 100% bezpieczne, zatem tam mozna grac poki co w spokoju. Wedlug mnie to blackops jest najlepsza opcja z tego zestawienia (gra z jajem), mw3 jest b.dynamiczne i monotomne. Bops2 nie chce miec, gdyz nie lubie tego klimatu( przyszlosc itp).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...