Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Metin2PL - Serwery DDoS'owane

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto informacja z forum globalnego serwera Metin2

Serwery gry pod wpływem ataku DDoS

Jak zauważyliście, od kilku dni dostęp do serwerów gry jest chwilami niemożliwy a sama gra utrudniona przez lagi.

Źródłem problemów jest atak DDoS .

Na chwilę obecną pozostaje nam uzbroić się w cierpliwość i przeczekać chwilowe niedogodności.

Zespół Metin2PL.
Co o tym sądzicie ? proszę się wypowiadać ale tylko na temat , z swoich podglądów na forum mogę wam powiedzieć tylko tyle :
-Serwery czasami przestają działać
-Trudno się zalogować
-Wyłączone serwery ( nie wszystkie )
-ZNIKAJĄCE ITEMKI !
Te rzeczy można wywnioskować z tematów zakładanych przez graczy.

u6pv.jpg

Opublikowano

Ataki na globala? Nieźle ktoś się bawi i do tego widać, że atakują mocno skoro serwery globalne mają lagi.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

I niech to poleci w piz** serwery robione dla kasy.

I bardzo dobrze a tym wszystkim co robią jakieś afery np fubu to powinni pokasować konta i ten cały serwer ;)

dobra skończyłem hejtować ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Ktoś się porwał z motyką na słońce. Wcale się nie zdziwie jak teraz GF bedzie chciał drogą sądową wszystko wyjaśnic...

Mogą chcieć.

Zrozumcie, że ddos to nie jest jakiś wyrafinowany atak i atakujący nie pozostawia po sobie wielu śladów.

Ddosowane jest allegro, Mbank, są ludzie którzy mają jaja a nie tak jak 90% tego forum boją się wejść w link wirus.pl

Opublikowano

Chinole Pewnie Atak Zrobili xD,bo kto by inny był taki mądry ,Chinole się mszczą za te swoje Boty co latały po metku . że im je po banowali ^^

Ker169.gif

Opublikowano

W chuja leca na maxa bo koledze z gildi zniklo 3/4 eq i chcieli mu wmowic ze niby on sam wyrzucil bo tak wynika z logow. Szkoda gadac ... trzeba miec nadzieje ze naszej osoby to nie dotknie

Opublikowano

dajmy na przykład wybonowałeś przed chwilą buty i masz tam 2k pz (na jakimś serwie ) wchodzisz i sru ni ma a ile kasy za sm poszło i tego ci nawet nie zwrócą bo powiedzą że to nie ich wina że ci buty znikły , tylko że masz może jakiegoś wirusa i ci kradnie hasła do kont , Pzdr Poćwicz dla Chinoli "to oni robią ataki bo zysku nie mają z yang bo im boty banują proste.

Ker169.gif

Opublikowano

Powiem tak, smiechem na sali jest to, ze global daje sie atakowac powinien to byc serwer zabezpieczony jak bank.! Jesli ludzie tam laduja pieniadze to chca miec komfort gry.

Jestem pewiem ze GF jesli nie poradzi sobie z tym po swojemu czyli wprowadzenie odpowiednich zabezpieczen to bedzie to rozwiazywane droga sadowa.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Przykladowo global SG, administracja jest na tyle mila, i dba o swoich graczy. Jak komus zniknie EQ, zostanie okradziony, to te przedmioty zostana mu zwrocone.

A polacy to sami zlodzieje. Polski metin to gowno, a w team patrza tylko na hajs a nie dobro graczy ( ogolnie kazdy polak na to patrzy zakadajacy server MT2 ), dlatego ze tyle hajsu maja to maja wyjebane na to czy komus zginie eq czy nie. Bo im te 50 osob miesiecznie kolo .... wisi

Mi usuneli woja 69 lvl, gralem gralem a pewnego dnia loguje sie a postaci nie ma, pisalem do supportu, to mi wiskali kity ze ja sobie sam usunalem konto. Zapytalem czy nie bylo wlamu, to twierdzili ze nikt poza moim ip nie gral na moim koncie. Odpisalem zeby pomysleli logicznie o ile potrafia, jak moglbym usunac swoje konto w dodatku 69 lvl z dobrym eq +9, tylko idiota by to zrobil. Odpowiedzi zadnej juz nie uzyskalem.

Dlatego twierdze iz dobrze ze jest atakowany global PL a niech w chuj padnie, nawet nie bedzie mi szkoda... A jak by padl to bym sie bardzo ucieszyl.

Tylko szkoda ze chinole o ile to oni, bo tak naprawde nikt tego na 100% nie wie, takie male pakiety wysylaja na PL'a, napewno wieksze niz te privy

To tyle ode mnie

@ UP bo nikt nawet nie probowal zddosowac pl'a i nikt nawet nie wiedzial jakie maja zabezpieczenia, nawet gdyby mieli mierne zabezpieczenia, to ranga " Global " robi swoje, ze nikt by nie sprobowal tego zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...