Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Server RPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam do waś prośbe o skonfigurowanie blacklist ( w world guard ) Rangi na serwie : Technik (to samo co admin ) Architekt (to samo co admin ), Pomocnik (mod ), VIP, Inzynier, Drwal, Kopacz . ( Tu jest tut jak to skonfigurowac ale tego nierozumiem . http://www.mpcforum.pl/topic/519631-microtut-worldguard-bl/ ) Jak chcialbym żeby ktoś mi to zrobił : Inzynier ma móc tylko otwierac crafting i craftowac itemki uzywac enchantu i kowadła , Piecyków ( nie moze uzywac zadnych narzedzi.) . Drwal ma móc tylko kopac drewno siekierkami drewnianymi złotymi żelaznymi i dixowymi i motyki tez diax drewno zloto zelazo . Kopacz ma móc tylko kopac Łopatami drewnianymi złotymi żelaznymi i diaxowymi i Kilofami tez drewno zloto diax i zelazo . I jeszcze otwierac piecyki

Opublikowano

Podaj IP Serva pogral bym na takim.

Własnie jest w trakcie budowy . Jak go zrobie i zahostuje to podam IP :) ( brakuje mi tylko tej jednej rzeczy i mapki )

Opublikowano

ludzie po co piszecie te posty skoro mu nie chcecie pomóc tylko nabijacie te posty ja zaraz dam edita z skonfigórowanym plikiem

Jeśli ci się uda i jak juz zakończe prace nad serv dostaniesz VIP

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...