Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Karta Graficzna.Rozmontowanie

Awangard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem rozmontowac moja karte graficzna(GeForce 9600GT) niestety jest taka obudowa .. zeby ja zdjac trzeba rozkręcic 6 srubek,które za cholere nie chca odpuścić..

Czy tej obudowy nie mozna zdjac?
Poprostu to z wiekem czasu tak jest ?
I czy sa na to jakies sposoby ?

Jedna juz odkreciłem.

Opublikowano

To odkręć resztę, skoro chcesz przeczyścić...

Jak chcesz zdjąć coś nie zdejmując tego ? :F

No własnie.. Napisałem ze za cholere nie chca puścic te srubki..

Opublikowano

większość obudów jest na zatrzaski i nie trzeba prawie wcale rozkręcać, poszukaj tylko miejsc gdzie wkładasz płaski śrubokręt, wcisnąć go i odblokuje zapadkę

inna sprawa rozkręcenie śrubek, musisz dopasować odpowiednie końcówki śrubokrętu tak by wchodził idealnie bez luzów i dopiero rozkręcać

jeśli masz niedobrane końcówki to masz problemy z rozkręceniem

głownie jest na torxie albo torx plus ( torx to taka gwiazdka w środku śruby ) albo normalne philipsa ( krzyżak nr 2 czasem 1 )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

większość obudów jest na zatrzaski i nie trzeba prawie wcale rozkręcać, poszukaj tylko miejsc gdzie wkładasz płaski śrubokręt, wcisnąć go i odblokuje zapadkę

inna sprawa rozkręcenie śrubek, musisz dopasować odpowiednie końcówki śrubokrętu tak by wchodził idealnie bez luzów i dopiero rozkręcać

jeśli masz niedobrane końcówki to masz problemy z rozkręceniem

głownie jest na torxie albo torx plus ( torx to taka gwiazdka w środku śruby ) albo normalne philipsa ( krzyżak nr 2 czasem 1 )

Własnie te srubki sa na te gwiazdki.. Niestety nie widze tam zadnych zatrzasków. Mozna odkrecdic krzyzakiem ?

Opublikowano

Spróbuj, tylko uważaj żebyś gwintu nie rozwalił bo potem będzie problem. Chcesz nałożyć pastę termo przewodzącą? :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Spróbuj, tylko uważaj żebyś gwintu nie rozwalił bo potem będzie problem. Chcesz nałożyć pastę termo przewodzącą? :)

I chce wyczyscic.. No jak mówiłem nie da sie za ***a tego odkrecic. 3 osoby probowali .. Sprobuje rzucic Alochomora to moze sie odkreci ale watpie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...