Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Długie wczytywanie WarZ

Protos123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was drodzy forumowicze :)

Jeżeli gdzieś się znalazł podobny temat to przepraszam, musiałem nie zauważyć.

Mianowicie chodzi mi o to, że WarZ strasznie długo mi się wczytuje (do samej gry tak średnio, ale mowa o wchodzeniu na serwery). Czasami nawet 5min.

Wydaje mi się, że to wina długiego wczytywania mapy, ale nie jestem pewien (czasami w trakcie gry mam ściny jak wchodze do jakiejś większej lokacji np. Smallville. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Podam wam parametry komputera. Ogólnie wydaje mi się, że wina może leżeć po stronie karty graficznej, wiem, że dość słaba. ale proszę o wasze odpowiedzi w tym temacie. Oto parametry:

Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT220

Procesor: QuadCore AMD Athlon II x4 640 3GHz

Pamięć: 4GB RAM

Zasilacz: 550W

System Operacyjny: Windows 7 32-bit

Szybkość łącza internetowego: 15mb/s

Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Dodam jeszcze, że gram mając ustawione wszystko na Low, rozdz. 1440x900

Opublikowano

Ja mam gorszą kartę graficzną, trochę mniejszą rozdziałkę, ale nie posiadam takiego problemu. Posiadam tylko problem z wyszukiwaniem serwerów. Czasami mogę wiekami wyszukiwać i się nie wyszukują. Ale taka jest już ta gra, chu*owa i nie zoptymalizowana. Napisz do nich z problemem poprzez support. My tutaj nie możemy nic zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...