Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Internet w telefonie-T-Mobile

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Mam takie małe pytanie bo mam telefon dotykowy LG E590 z T-Mobile i chciałbym mieć darmowy internet znalazłem taką stronkę :

https://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/internet_mobilny_w_telefonie_dla_prepaid

I teraz przeczytałem ze 300 MB jest za 9 zł i teraz nie wiem czy jak kupie 9zł to będę miał tylko 300MB czyli na limit czy będę miał go na np 1-2 ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Siema.Mam takie małe pytanie bo mam telefon dotykowy LG E590 z T-Mobile i chciałbym mieć darmowy internet znalazłem taką stronkę :

https://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/oferta/internet_mobilny_w_telefonie_dla_prepaid

I teraz przeczytałem ze 300 MB jest za 9 zł i teraz nie wiem czy jak kupie 9zł to będę miał tylko 300MB czyli na limit czy będę miał go na np 1-2 ?

jak zapłacisz 9 zł, to już nie będzie darmowy :D

Opublikowano

Nie chodzi mi o to że jak zapłace te 9zł to będę miał na np 1/2 miechy?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

na miesiąc raz płacisz 300 mb w pakiecie bez ograniczeń transferów ( ok 500kb/s ) , jak się skończy dalej jest internet z ograniczeniem transferu, komunikatory czy FB działają normalnie cały czas

żadnej dodatkowej kasy nie ciągnie z konta !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

na miesiąc raz płacisz 300 mb w pakiecie, jak się skończy dalej jest internet z ograniczeniem transferu, komunikatory czy FB działają normalnie cały czas

żadnej dodatkowej kasy nie ciągnie z konta !

Ale co jak przekroczę te 300MB a nie będę miał już nic na koncie to nie będę miał internet ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

jeżu napisałem przecież , będziesz miał CAŁY CZAS tylko 16 kb/s po skończeniu się rozmiaru pakietu do skończenia sie ważności pakietu

T-Mobile daje pakiet na cały miesiąc albo dłużej zależy co kupisz

na stronie jest konfiguracja dla bluconnecta można sobie zwiększyć nawet 3x ilosc danych włączając kompresję, mam pakiet 250 mb i spokojnie przy kompresji idzie 600-700 mb

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jeżu napisałem przecież , będziesz miał CAŁY CZAS tylko 16 kb/s po skończeniu się rozmiaru pakietu do skończenia sie ważności pakietu

T-Mobile daje pakiet na cały miesiąc albo dłużej zależy co kupisz

na stronie jest konfiguracja dla bluconnecta można sobie zwiększyć nawet 3x ilosc danych włączając kompresję, mam pakiet 250 mb i spokojnie przy kompresji idzie 600-700 mb

Aha dobra to dzięki.Do zamknięcia.

1373415594-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...