Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zmiana stałego adresu IP

Vermar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pół dnia szukałem i znalazłem, dlatego robię tuta, ponieważ nie widziałem jeszcze takiego na MPC.

Mianowicie chciałem zmienić mój stały adres IP do zarabiania Smoczych Monet na zakładce rewards.

Dla zmiennych IP wystarczy AOL lub inne tego typu programy, jednak na stałym adresie IP nie działają te rzeczy i na stronach z naszym IP nadal jesteśmy w Polsce.

Dla stałego adresu IP potrzebujecie tego oto programu:

http://www.hotspotshield.com/en

Wystarczy, że pobierzecie go-ja aktualnie mam trial na 7dni, zainstalujecie i gotowe!

39.jpg

Adres IP wraz z lokalizacją zostanie zmieniony i możemy być spokojni o anonimowość, co daje nam więcej możliwości.

Opublikowano

Witam, pół dnia szukałem i znalazłem, dlatego robię tuta, ponieważ nie widziałem jeszcze takiego na MPC.

Mianowicie chciałem zmienić mój stały adres IP do zarabiania Smoczych Monet na zakładce rewards.

Dla zmiennych IP wystarczy AOL lub inne tego typu programy, jednak na stałym adresie IP nie działają te rzeczy i na stronach z naszym IP nadal jesteśmy w Polsce.

Dla stałego adresu IP potrzebujecie tego oto programu:

http://www.hotspotshield.com/en

Wystarczy, że pobierzecie go-ja aktualnie mam trial na 7dni, zainstalujecie i gotowe!

39.jpg

Adres IP wraz z lokalizacją zostanie zmieniony i możemy być spokojni o anonimowość, co daje nam więcej możliwości.

Mogę prosić skan?

To działa pewnie jak proxy.

Bo skąd ma niby wziąć nowe ip?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Mogę prosić skan?

To działa pewnie jak proxy.

Bo skąd ma niby wziąć nowe ip?

Nie wiem po co skan, to jest oficjalna strona programu. Pierwszy link

http://letmegooglethatforyou.com/?q=hotspotshield

// Tak, to prawdopodobnie działa na proxy, przy czym niektóre polskie adresy mogą się przy odpalonym programie nie ladowac, jednak jak na razie jedyna taka strona mnie to interia.

Edit. Ten program działa bez zawodu, moje starania recznego ustawienia proxy nie szly zbyt dobrze, a gotowe bramki 'proxy', gdzie należy wpisac adres strony i na nim mieć zmienione IP nie odpalaly niektórych javasctiptow, wiec również ten sposób nie był w 100% zadowalający.

Opublikowano

Używałem tego i chciałem wczoraj użyć ale niestety mam jakiś błąd typu "fix it error" i jak kliknę to przenosi na strone bym znowu pobrał ale nie naprawia się.

Ogólnie program bardzo dobry i wygodny ale niestety duże pingi są przez co długo się ładują strony. Polecam używać tego także do CS'a, ts3 i ogólnie wszędzie.

Opublikowano

Używałem tego i chciałem wczoraj użyć ale niestety mam jakiś błąd typu "fix it error" i jak kliknę to przenosi na strone bym znowu pobrał ale nie naprawia się.

Ogólnie program bardzo dobry i wygodny ale niestety duże pingi są przez co długo się ładują strony. Polecam używać tego także do CS'a, ts3 i ogólnie wszędzie.

Mi tez to dzisiaj wyskoczyło, ale większych problemów nie miałem. Strone zamknąłem, przegladarke również i restart programu. Owszem, ping jest, jednak jeśli masz szybsze lacze, albo po prostu siedzisz na jednej stronie, lub masz już otwarte do 'pracy' to daje rade. W końcu jesteś w stanach Zjednoczonych ^^

Opublikowano

Szkoda ,ze jednak na hotspocie po dluzszej chwili laguje i to bardzo .

Program i poradni bardzo przydatny.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...