Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pierwszy raz

peras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita - chciałbym zagrać pierwszy raz w Dragon Nest, własnie sciągam gre. I może mi ktoś wytłumaczyć co i jak ? Czytałem, że warto robić skile według buildu, chciałbym zagrać Magiem lub coś w ten deseń, może mi ktoś wytłumaczyć co i jak ?

//gif w sygnie

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć co i jak ?

Rozwiń wypowiedź. Nie wiem o co Ci chodzi

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

Tu raczej nie ma cotlumaczyc , jesli chodzi ci o udowanie postaci to drzewka nie sa jakies starsznie wymagajace a i tak wiekszosc bedziesz musial rozwinac ,wiec jeden rzt okiem i wiesz co trzeba a co nie.

Jesli magiem to polecam Sorc-Elementalist:D

Opublikowano

Gram wlasnie Sorc i w ktore skille pierw pakować itp - jak drzewko rozwijać ?? I czy ta gra polega tylko na instancjach ? Ze latasz gadasz z npc a potem na instancje sie tłuc ?

//gif w sygnie

Opublikowano

@up

Tak. Bierzesz misje i lecisz na loch, bierzesz misje i lecisz na loch itd.

Nie grałem sorcem, ale na woju zawsze miałem o wiele więcej pkt. i wszystkie skille ulepszałem

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

A jaki poziom trudnosci loch brać, tak żebym dał rade a i exp dobry wleciał ? I co z instancji brać i sprzedawać a czego nie ruszać, albo czy może wszystko brać ?

//gif w sygnie

Opublikowano

Na początku master czy jakie to tam jest ostatnie ( dawno nie grałem ), a potem abyss.. Master spokojnie dasz sobie radę, a abyss.. Z niektórymi może być problem, ale przy dobrym eq możesz solować.

Zbieram like ;x

Opublikowano

Podepne się do tematu ile ta gra zajmuje tzn ile jej trzeba pobrać?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...