Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chomikuj, głupie pytanie

Corydoras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.
Tak z ciekawości się zapytam:)
Otóż kiedyś bawiłem się w wrzucanie a dokładnie " zachomikowanie " od kogoś plików, wszystko sobie pięknie ułożyłem, chomik był bardzo bogaty w pliki ( lecz swoich nie wrzucałem z komputera ), reklamowałem kilka dni chomika i mi się znudziło -.- dziś po pół roku wbiłem z nudów bo pogoda d d*py zobaczyć co i jak, punktów mam mnóstwo ( tak mi się wydaje :D ) i na chomikowych rozmowach ciągle mam reklamy od inncyh chomików i nie z ponad 6 miesięcy ale z tego miesiąca ale mniejsza z tym.
Na PW mam ponad 150 wiadomości ( od chomikuj.pl i ) i same wiadomości zatytułowane " Naruszenie praw autorskich " -.- NP.

" Witamy,

otrzymaliśmy wiarygodną informację, iż na Pani/Pana koncie znajdują się pliki:

►45. Popiół i Diament (1958).avi (folder: ● 100 Najlepszych Polskich Filmów),
►54. Człowiek z żelaza.avi (folder: ● 100 Najlepszych Polskich Filmów)

do których prawa autorskie zostały naruszone, według oświadczenia: Stowarzyszenie Filmowców Polskich

który to podmiot skierował do Portalu Chomikuj.pl prośbę o uniemożliwienie ich rozpowszechniania.

Pliki znajdujące się w publicznie dostępnych folderach zostały przez nas usunięte. "

Czemu dostałem pełno takich informacja jak ja jedynie zachomikowałem pliki od innych użytkowników ?? pełno filmów straconych, muzyki a nawet zdjęć; kto mnie podjebał heh ?

I takie głupie pytanie, grozi mi cuś za to ? :D

Jeszcze tak dla przypomieniena, czy przy zakładaniu konta na chomikuj podawało się dane takie jak, miejscowość etc ?

; *

Opublikowano

Mi na plikach nie zależy, ja w to się bawiłem z nudów hehe.

Tylko tak z ciekawosci się pytam bo nie chce mieć żadnych spinów z prawem na temat piractwa etc.

; *

Opublikowano

Raczej nic Ci nie grozi, dostałeś tylko informacje, że pliki, które posiadasz na swoim chomiku zostały usunięte bo były chronione prawami autorskimi, być może właścicielowi tamtego chomika od którego je wziąłeś też je usuneli.

500 POST !!

WaldzioxD.png

Admin Cienia
Opublikowano

Kiedyś przy zakładaniu konta nie podawało się żadnych danych, nie wiem jak jest obecnie.

Co do wiadomości o naruszeniu praw autorskich przysyłali mi je przez dwa lata, więc nic Ci za to nie grozi.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Nic Ci nie grozi oni masowo usuwają pliki botem, które zostały zgłoszone przez autorów

( sam mam około 100 stron z taką informacją )

XPA9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...