Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CoD na xbox360

magowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym się zapytać co powinien posiadać xbox360 pod ge CoD:MW3 i BO2. Szukałem w google i nic nie mogłem znaleźć może raz natknąłem się na problem, że może nie działać z LT+2.0 czy jakoś tak i czy może ktoś napisać co to jest to LT +2.0 i 3.0 i wymagania konsoli pod MW3 i BO 2 daje oczywiście limit lików.A i czy kupie taką konsole do 300 zł?Ponieważ gry mam za wygrany konkurs w CS 1.6.

Opublikowano

LT 2.0 i 3.0 to przeróbki.

Najnowszą i niezawodną jest aktualnie LT 3.0, na której możesz odpalać wszystko i grać na multi : )

Ale piszesz, że wygrałeś te gry, więc skoro masz je oryginalne to nie musisz posiadać przeróbki. Wystarczy zwykła konsola oraz, jakbyś chciał grać na multi to konto Xbox Live Gold.

Do 300zł ciężko kupić, bezawaryjną konsolę, ale myślę, że za 450zł już znajdziesz.

Opublikowano

Aha czyli mogę mieć zwykłą konsole nawet z tym LT+ nie ważne jaki LT ale i tak będzie działać bo są z płyty tak a ten Xbox live gold do 20 zł miesięcznie ?

Opublikowano

Aha czyli mogę mieć zwykłą konsole nawet z tym LT+ nie ważne jaki LT ale i tak będzie działać bo są z płyty tak a ten Xbox live gold do 20 zł miesięcznie ?

Przydałoby się LT 3.0 bo na niej ryzyko bana jest najmniejsze, tylko niektórym udaje się grać na Live na LT 2.0.

Także, musisz się liczyć z tym, że twoja konsola może zostać zbanowana. Bana dostaje się za przerobiony napęd, a nie pirackie kopie gier, więc to czy będziesz grał na oryginałach nie ma znaczenia.

Xbox Live Gold tak jak napisałeś, 20zł miesięcznie, ale jak kupujesz na rok, to możesz znaleść nawet za 129zł. Wychodzi dużo taniej niż kupować co miesiac.

Dodatkowo możesz, generowac sobie ile chcesz kodów na 48h xbox live.

Tutaj masz wszystko wytłumaczone :

http://www.mpcforum.pl/topic/913886-tutorial-jak-uzyska-darmowy-kod-na-48h-xbox-live/

Opublikowano

Ale ja nie chce grać na żadnych przeróbkach tylko legalnie zwykła legalna konsola i oryginalne gry, więc za to bana się nie dostaje co nie?I w trybie multi bym opłacił te konto na rok i też bym nie dostał bana bo wszystko legalnie tak.

Opublikowano

Jak chcesz grać legalnie, bez przeróbek to bierz konsolę bez LT.

Wtedy możesz grać bezpiecznie, opłaciłbyś konto na rok i spokojnie grałbyś na multi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...