Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z minecraftem

Gorn23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem

grałem sb i nagle zabił mnie blaze w netherze, nie zdąrzyłem się odrodzić a niespodziewanie wyskoczył mi crash (czy coś takiego).

W tym problem zbugował mi się mój cały piękny świat i moja mapka którą kochałem xD

Jak chce teraz odpalić mój świat najpierw przenosi mnie do pulpitu, jak 2 raz chce go włączyć to mam crash, a zależy mi na moim świecie i mojej mapce :P

co mam zrobić?

proszę o szybką pomoc

Opublikowano

nie umiem xD napiszcie mi dokładniej co i jak bo nie jestem wielce inteligentny do tych spraw xD

bardzo proszę o pomoc, zależy mi na moim świecie

Opublikowano

właśnie nie chce usuwać netheru!!! zależy mi na moim świecie także w netherze (mam tam dużo swoich budowli m.in pułapka na blazy której budowa zajęła mi bardzo dużo czasu i nie chce jej usuwać, może jakieś inne pomysły???

Opublikowano

kurde co to jest "zrenderować hunki"? ja jestem tu nowy i nie znam sie na tym weście napiszcie jakoś jasno a najlepiej najaśniej jak sie da :P

Opublikowano

Wiesz jak najłatwiej? W folderze ze swoją mapą, wejdź w folder players i usuń swojego gracza to chyba jest nazwagracza.dat i tyle powinno działać bo ithemów i tak nie miałeś

Opublikowano

Panowie Popos1 i Rabitt udzielili mi dobrej pomocy, bardzo dziękuje. Teraz wszystko działa jak należy.

Proszę o usunięcie tematu i wielkie dzięki za pomoc i oby tak dalej. życzę forum oby tak dalej dobrze się rozwijało pozdro

Opublikowano

ok problem miał być rozwiązany, ale teraz jest znowu źle.

Mianowicie grało sie normalnie cały dzień, wchodze na następny dzień i znów ten problem. Usunąłem player ze świata i dalej nic. Proszę o pomoc

edit: po jakimś czasie mam znowu w folderze players swój plik z nickiem i usuwam. Ale nie chce codzioennie kombinować z minecraftem tyle czasu żeby troche pograć, proszę o instrukcje co zrobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...