Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube. Kanał-kanały...

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam zamiar w niedalekiej przyszłości założyć kanał z kolegą na,którym pojawiały by się (ciekawe) let's playe...
I tu kieruję do was pytanie : Czy założyć jeden kanał (mój i kolegi ) czy dwa (oddzielny mój i oddzielny kolegi)... Ja uważam,że lepiej by był jeden wspólny(nie byłoby problemu z publikowaniem filmów) a kolega mówi,że jak założymy dwa to będą podwójne zyski (myślimy w przyszłości o partnerstwie YT )

Co o tym sądzicie ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja myślę że lepiej założyć 1 wspólne konto albo 2 oddzielne na twoim koncie np będzie z twojej perspektywy a na drugim koncie będzie z perspektywy twojego kolegi.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeśli jesteś z rocznika 99 jak wynika z nick'u, to jeszcze nawet nie myślcie o partnerstwie. Zawsze można zacząć na wspólnym, a potem każdy na swój by się przeniósł.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Dzięki za odp. Chyba założymy oddzielny kanał- tak będzie najlepiej. Jeszcze raz dzięki - DO ZAMKNIĘCIA !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Te partnerstwo jest bezsensu to lepiej zarabiać na PPA i PPD. Jeżeli jesteście nieletni to bez wiedzy rodziców zapomnijcie no i jeszcze podatek. No i na yt ciężko się wybić szczególnie, że potrzeba dobrych programów.

Lepiej 2 kanały.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...