Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rekrutacja]Gildia Revolution

PrawilnaTibia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstepie wyjasnie dlaczego odbieglem od tematu innych gildi i pozwoliłem sobie na stworzenie osobnego tematu.

*Temat ten napisałem gdyz chcialbym , aby gracze MPCForum posiadali "swoja" gildie , nie jest to gildia sygnowana logiem MPC ,lecz chcialbm aby kazdy kto ma chec grac i chec dojscia do gildi w ktorej sa TYLKO I WYŁACZNIE GRACZE Z MPC.

Nie bierzemy nikogo z chatu .

*Co posadmy? Tak naprawde nic , jestesmy nowi ,rozwijamy sie dopiero , ale zapraszamy kazdego chetnego.

*Kontak mysle ze narazie tutaj lub w grze , potem mozna pomyslec nad jakims TS lub VT etc.

Tak wiec zapraszam kazdego!!!

Wystarczy napisac wiadomosc w grze do gracza Esqutee a zostaniesz przyjety. :)

@Racja nie dopisałem ,ze gramy na EU:D

Opublikowano

Pisałem do Ciebie ale nie odpisujesz ;/ kilka razy, na 100% byles on bo nick był na zielono ;/\\

@ moze daj jakiegos tsa to wbije i sie zgadamy ;d

Opublikowano

Temat podpinam spowrotem ,zbiorowy temat jest wyrzucony ,gdyz gildi jest mało i kazda moze sie reklamwoac osobno.

Ta gildia jest gildia forumowa i ma na celu łaczenie graczy z forum .

Opublikowano

Ja z chęcią dołączę do gildii jeżeli mi się ściągnie wersja eu ;/ NeverBack może zrobisz jakąś ładniejszą prezentacje gildii ?

Gracze wykazuja prawie zerowe zainteresowanie gildia:(

Jezli masz chec mozesz mi podesłac cos n PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...