Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Thresh.

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. :) Czy warto kupować Thresha? Mam kilka zasadniczych pytań co do niego.

1. Proszę o plusy i minusy postaci.

2. Czy nadaje się na inną pozycje niż support? Np. Jungla, Top ?

Po wypisaniu + i - napiszcie też opinie czy go polecacie. Z góry dzięki ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Tresh

+ może przyciagać do graczy/pod wieże

+ żucajac latarnie daje tarcze

- według mnie niema

Tresh na jungli jest bardzo słaby i na solo topie też ja widziałem tresha na midzie i nawet nieźle mu szło ale najlepiej jako supp

Osobiście tresha polecam ;)

Opublikowano

Dla mnie, support.

+Blitz v.2

+Bardzo pomocny na bocie, ogólnie dla teamu.

+Nawet jest tanky

+Zasięg z auto, pasywka "q", dość duży damage po czasie regeneracji tego mocnego uderzenia, czy co to jest.

tresh tylko i wyłącznie support. Nie widzę jakoś u niego minusów, chyba, że dziwna animacja chodzenia.

Opublikowano

Tresh hmm..spotykałam osoby co grały nim na midzie, jungle, nawet solo i dobrze z tego wychodziły. Wytankowany sup, bądź full ap i wyrabia w grze dobre staty.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Gram Threshem, jedna z moim ulubionych postaci:
+ bardzo dobry support, wyciąga ofiare z teamfighta, przyciąga graczy pojedynczo (co może doporowadzić do zwycięstwa drużyny)
+ spory dmg jeżeli idziesz pod AD (mój ulubiony build to budowa AD+DEF+HP) - zagraj troche z botami by wyrobić sobie odpowiedni dla Ciebie build
+ postać nie jest za łatwa, dzięki czemu masz większy fun z gry ^^
+ ogromna ilość DEFa - jezeli jest nafeedowany i dodatkowo nażarł się dużo dusz to jest praktycznie unkillable
= sumując możesz iść nim na każda linie, prócz jungli, oraz możesz iść nim pod co chcesz (AD, AP, TANK, SUPPORT)
- jeżeli idziesz pod supporta, to musisz mieć wsparcie z dużym ad (najlepiej jakis ADC typu Ezreal, Ashe, Tryndamere)
= to tyle jezeli chodzi o minusy, może i znajdą sie jeszcze jakieś, ale to tylko powody do tego by grę bardziej urozmaicić :)
Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...