Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zagrać?

CaarooPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kilku dni zastanawiam się, czy zagrać w NFS:W, lecz chciałbym jednak o to zapytać was. :)

Więc mam kilka pytań:

- Czy ta rozgrywka jest jeszcze przyjemna?

- Czy jest dużo hackerów czy mało?

- Czy jak wydam trochę hajsu realnego, to mogę być lepszy niż inni?

- No i ogólnie czy polecacie zagrać?

Jak już bym mial grać, to bym grał 1 raz więc proszę o zalety i wady ;)

Opublikowano

1. Tak, gra się przyjemnie, ostatnio jest dużo zmian na dobre w NFSW.

2. Tak, ale nie są oni dokuczliwi dla reszty graczy, po większość z nich, którzy używają wspomagaczy używa botów, które normalnym graczom nie dokuczają.

3. Według mnie mimo wszystko nie, liczą się głównie umiejętności. Fakt że większość wozów jest za SB, ale co 2 tygodnie są rotacje i za IGC zawsze są dostępne co najmniej 2 bardzo dobre wozy, którymi można z powodzeniem wygrywać.

4. Tak, mimo wszystko gra cały czas idzie do przodu. Kilka dni temu podczas ostatniej aktualizacji wprowadzono bardzo fajny system osiągnięć, który w pewien sposób motywuje do gry. Graczy jest od groma i w ciągu dnia nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem kogoś do gry w danym typie zawodów.

Do szczęścia brakuje tylko działającego czatu ogólnego.

Opublikowano

1. Tak, gra się przyjemnie, ostatnio jest dużo zmian na dobre w NFSW.

2. Tak, ale nie są oni dokuczliwi dla reszty graczy, po większość z nich, którzy używają wspomagaczy używa botów, które normalnym graczom nie dokuczają.

3. Według mnie mimo wszystko nie, liczą się głównie umiejętności. Fakt że większość wozów jest za SB, ale co 2 tygodnie są rotacje i za IGC zawsze są dostępne co najmniej 2 bardzo dobre wozy, którymi można z powodzeniem wygrywać.

4. Tak, mimo wszystko gra cały czas idzie do przodu. Kilka dni temu podczas ostatniej aktualizacji wprowadzono bardzo fajny system osiągnięć, który w pewien sposób motywuje do gry. Graczy jest od groma i w ciągu dnia nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem kogoś do gry w danym typie zawodów.

Do szczęścia brakuje tylko działającego czatu ogólnego.

Dzięki za odpowiedź :)

Na pewno zagram i zobaczę jak to tam wszystko wygląda :)

Pozdrawiam i temat już można zamknąć :)

Opublikowano

Ja bym dodał jeszcze że często ludzie specjalnie blokują bądź uderzają w ciebie żeby tylko być przed tobą (nie chodzi tu o lekką stłuczkę tylko taką przez która miałby ci samochód eksplodować), hamscy gracze się często trafiają.

kroko9115679.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...