Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robi tu ten dział?

litoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient niczym się nie różni od przeglądarki... To jest program który służy jako przeglądarka. Niczym się nie różni uruchomienie gry przez przeglądarke a przez tego "clienta".

Po za tym nie widzę sensu dla tego działu. Gra jest dla mnie trochę za mało popularna no ale cóż. Nie orientuje się teraz co jest na topie na MPC. Wchodzę raz na miesiąc :D

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Klient niczym się nie różni od przeglądarki... To jest program który służy jako przeglądarka. Niczym się nie różni uruchomienie gry przez przeglądarke a przez tego "clienta".

Po za tym nie widzę sensu dla tego działu. Gra jest dla mnie trochę za mało popularna no ale cóż. Nie orientuje się teraz co jest na topie na MPC. Wchodzę raz na miesiąc :D

Client różni się tym, że nie wykorzystuje wtyczki javy w przeciwieństwie do przeglądarki. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tak czy siak ponawiam pytanie autora. Po co ten dział ? Myślę, że gra nie ma takiej popularności, żeby posiadała własny dział na głównej stronie. No... chyba, że się mylę.

Opublikowano

Gra może i jest na stronie www , ale Gra drakensang jest na Bazie Programowań typu JAVA oraz innych programowań jezycznych . Gra przypomnę jest pod tym MMORPG :P , poczytaj sobie o językach programowań , na stronie www kiedyś moze inne gry będą zamiast clientów :)

Opublikowano

No właśnie dzięki tym nowościom do tej gry wróciłem :D Bo w to co grałem kiedyś to był sam przedsmak tego co jest teraz :)

Opublikowano

Gra jest git tylko brakuje tzw "Depozytu" w którym można przetrzymywać niepotrzebne przedmioty na wyższy poziom lub te które nie są warte sprzedania ich u handlarza Gre Polecam

Opublikowano

Istnieje owy depozyt, ale musisz uzbierać sobie prastarej wiedzy i wykupić umiejętność rozmawiania/przekonania kobolda do otwarcia dla Ciebie sejfu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...