Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Strona - zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym stworzyć stronę z zapisami do turnieju w pewną grę. I chciałbym, aby stronka wyglądała mniej więcej tak:

• Pierwsza strona - informacje o turnieju [To potrafię zrobić]
  • Druga strona - Formularz zgłoszeniowy i teraz jest problem:

Chciałbym, aby opcja "Wyślij", była nieaktywna do czasu, kiedy zapisujący się nie kliknie przycisku lubię to z facebooka. (Turniej jest organizowany z FanPage, więc chcę nazbierać fanów).

To ma działać tak:

1. Użytkownik wypełnia dane
  2. Klika lubię to
  3. Aktywuje się przycisk wyślij
  4. Dopiero wtedy użytkownik może wysłać zgłoszenie :D

Pomożecie jak napisać taki skrypt?

Dziękuję za wszelką pomoc.

//Reklama OFF.

Opublikowano

Przecież to jest jakiś badziew. To co ja dałem jest w jQuery i używa bardziej zaawansowanych metod (hdd/ciasteczka/fb api) do zapamiętywania kto polubił a kto nie, natychmiastowe ładowanie treści po Like dzięki Ajax i parę innych ficzerów.

Opublikowano

HTML+ PHP+CSS - same podstawy Ci wystarczą, bo widzę, że tutaj będę użyteczne tylko i wyłącznie inputy z kilkoma wysyłkami.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

HTML+ PHP+CSS - same podstawy Ci wystarczą, bo widzę, że tutaj będę użyteczne tylko i wyłącznie inputy z kilkoma wysyłkami.

tak, wymuszony 'likebox' to napewno jest HTML+PHP+CSS[i inputy do tego też tak potrzebne...] ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...