Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

kluuseek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
zainstalowałem wczoraj grę. Dziś chciałem ją odpalić, lecz nie mogę znaleźć folderu z nią(pobrałem obraz iso i po zamontowaniu odpaliła się instalka). Wybrałem opcję ponownej instalacji i gdy wybieram folder gdzie ma być zainstalowany to widzę ten folder ale nie mogę do niego zajrzeć.
Zmieniłem w opcjach folderów pokazywanie ich ale nie widzę go(mam na tym dysku jeszcze jeden ukryty folder, który widzę) oraz próbowałem dostać się do niego przez "uruchom...". Żaden sposób nie zadziałał, ponieważ nie wykrywało mi go.

Mam dwa pytania:
1. Jak mogę usunąć taki folder? Jakimś programem na linuxa?
2. Co zrobić aby widzieć ten folder?

Procek jak i reszta komputera jest dobra. Większość gier chodzi w 150fpsach :)

## Zapomniałem dopisać tytuł, więc proszę o zmianę na "[Problem] ukryty folder MW3"

Opublikowano

Niestety nikt ci nie pomoże ponieważ forum nie popiera piractwa.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Piractwa nie popiera, a cheatowanie już tak?

Według mnie lepiej piracić gry i sprawdzać czy są dobre niż wyrzucać pieniądze w błoto, a cheatując tylko odstraszasz potencjalnych graczy, czyli konsumentów danej produkcji dzięki czemu producent nie będzie mieć zysków ani też gracze nie będą mieć dobre zabawy :)

Opublikowano

Piractwa nie popiera, a cheatowanie już tak?

Według mnie lepiej piracić gry i sprawdzać czy są dobre niż wyrzucać pieniądze w błoto, a cheatując tylko odstraszasz potencjalnych graczy, czyli konsumentów danej produkcji dzięki czemu producent nie będzie mieć zysków ani też gracze nie będą mieć dobre zabawy :)

Tylko, że taki sposób wychodzi poza prawo i mamy do czynienia z przestępstwem.

1375884335-U390809.png

Blue Member

Opublikowano

A nie kupując gry, tylko nielegalnie ją ściągając i korzystając z dobrobytu jej, mając za przeproszeniem w du**e twórców to jest w porządku? Weź skończ...

Widziałeś nazwę tego forum? To forum JEST m. in. o cheatach, więc ogar.

Poza tym cheaterzy często są nagradzani za swą grę banem. Oni chociaż grę kupują :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Tylko, że taki sposób wychodzi poza prawo i mamy do czynienia z przestępstwem.

Nie dopisałem dokładnie o co mi chodziło. Jeżeli gra mi się spodoba to wtedy ją kupuję np. TWD, RE6, Skyrim, więc nie mam w dupie twórców, ponieważ wiem, że za kupno gry zyskują pieniądze i mają kasę na kolejne produkcje. Czitowanie działa na szkodę twórców również, więc obie sprawy mogę zostać prawnie ukarane- jeżeli mam grę powyżej 24h(przez taki czas mogę sam ocenić grę ) :)

Jeżeli używasz czitów to oznacza, że: albo się nie umie grać i trzeba się dowartościować albo masz w dupie twórców działając na ich szkodę(gry online), zamiast kupować w IS ułatwiasz sobie grę i zyskujesz na oszustwie.

Trzeba być debilem żeby grać na czitach oraz mając oryginalną grę ich używać, więc są nagradzani za niepełnosprytność.

Proszę więcej nie pisać postów niezwiązanych z tematem, jeżeli chcecie ze mną dyskutować to zapraszam na pisanie PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...