Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ulubiona postać w Path of Exile

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam swojej ulubionej, ale najczęściej gram Ranger'em i jest to najciekawsza, moim zdaniem, postać.

" Kąt widzenia zależy od kątu siedzenia"

35605593102358761025.png

by Covver

Opublikowano

Templara można zrobić na potężną hybrydę lecz wymaga to czasu i gmatwaniny w drzewku skilli . ;c
Moją ulubioną postacią jest Shadow <3 Do tej pory grałem Duelistem też nie narzekałem . Shadow wydaje się być prostą postacią , ale gdy nie idziemy buildem dla sztylecików czy pazurków można się namęczyć ^^

Opublikowano

Marauder i tylko marauder. Masa hp i gora amoura co daje wiele na hc. Wielu graczy zaczyna mowic o tym, ze nie oplaca sie robic postaci pod dmg (drzewko pasywow). Lepiej pakowac w obrone i hp. Tez jestem tego zdania. W grze najlepiej sprawdzaja sie 3 klasy - Marauder, Ranger i Templar - reszta ma problemy na wyzszych poziomach z przezywalnoscia. Wybralem tego pierwszego. Dlaczego? Bo jest najlepszy pod unarmed build z ktorego korzystam - hand of god. Polecam, naprawde wielka frajda z gry.

Na 2 miejscu plasuje sie Witch (jak dla mnie). CI Dual spark totem build i wymiatamy :D.

Opublikowano

Oczywiscie, ze ranger, jest po 1 szybki, czesto wchodza krytyki. Co najwazniejsze dla mnie, uzywa luku. Hp nie ma duzo jak i defa, ale przy nawet niezlym eq swietnie daje sobie rade

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

shadow tzw dps caly czas :D postać naprawde mocna do ubijania bossów jednak troche papierowa jak jest tylko pod dps :c ale gra jest nią szybka i przyjemna^^

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

~ Witch <3

Dlaczego? Swoją zbudowałem na ice spear Witch i to była po prostu miaaaazga, cud miód w oczach.

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...