Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dużo ludzi gra jeszcze?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za darmo w daily draw, no chyba że chcesz zbierać 45.000 creditsów na najsłabszą kupną broń.

A ludzi dalej dużo, setki pełnych serwerów.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

za darmo nie.... musisz mieć w choy fuxa żeby wyoswać sobie w daiy draw broń + jakieś dodatki ...

żeby mieć dobrą broń musisz jednak troche kasy wydać ...

a udzi daej dużo gra... sporo penych serverów ... ^^

YAY

Opublikowano

Za 17500 founds to pewnie jakaś słaba broń >.< 90000 founds to już lepsze bronie, ale weź ktoś zbieraj 90000 founds.. A 3/4 serwerów w grze jest pełnych, więc bardzo dużo ludzi gra :D

Opublikowano

ja wylosowałem w 2 tygodnie mp5 i p90 na zawsze fart . Zawsze lepiej wydać te kilkanaście zł na sms i mieć fajną zabawę a nie się męczyć z bronią bez dodatków

Opublikowano

Ja uzbierałem już 95 tys kredytów, teraz gram tylko żeby odblokować 21 lvl i kupuje famasa, tak więc można grać za darmo, ale musimy poświęcić na to o wiele więcej czasu

a8ac30e6.png

Opublikowano

Ja uzbierałem już 95 tys kredytów, teraz gram tylko żeby odblokować 21 lvl i kupuje famasa, tak więc można grać za darmo, ale musimy poświęcić na to o wiele więcej czasu

Szacun. Jak długo to zbierałes?

Opublikowano

@UP

Ja mam na snajperze 20 lvl i 50000 credits, a od 3 do 15 poziomu codziennie wydawałem 300 na M24 ;) Więc pewnie miałbym te 90k ;)

@Down

a od kiedy grasz?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@UP

Ja mam na snajperze 20 lvl i 50000 credits, a od 3 do 15 poziomu codziennie wydawałem 300 na M24 ;) Więc pewnie miałbym te 90k ;)

@Down

a od kiedy grasz?

Jakieś 5 miesięcy.

Opublikowano

chujowa gra, nie groj w nio bo i tak nien wygrosz. Jo ci godom lepi grej w NFS underonf

i do tego na forum dostajesz osty nie wiadomo za co

a8ac30e6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...