Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wybór postaci

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie strażnik lasu

wystarczy zaznaczyć grupkę ludzi i użyć specialnego ataku i wszyscy dostają, szybkość ataku + esencje i kosa ;)

potem się ptaszka dostaje i robi się to samo zaznacza (spowalnia) i ptaszka na niego nasyła gościu dostaje o wiele wiele więcej

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

@up

Masz rację strażnikiem bardzo łatwo się wszystko ubija, pancerz również wystarcza na tank mobów.

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

@up

w pvp bym się sprzeczał, jak biłem się z wojownikiem to zadałem mu tylko ćwierć hp, a on mnie wykończył

Co by tu wstawić ??

Opublikowano

@up

w pvp bym się sprzeczał, jak biłem się z wojownikiem to zadałem mu tylko ćwierć hp, a on mnie wykończył

To zapewne źle grasz w pvp strażnikiem, lub przeciwnik miał b.dore eq. Strażnik jak i czarodziej są pro postaciami do pvp. Obaj mają uniki.

fs_pc.png

Opublikowano

Stażnikiem łatwo się gra na początku, później męczarnia, gdyż sobie nie radzi, a żeby radził trzeba mieć w ch..olere dobre itemy, a żeby mieć te itemy trzeba mieć Mroczne Monety, a żeby mieć Mroczne Monety trzeba wydać realną kasę. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jak ja grałem (skończyłem w połowie sierpnia) to strażnik do 30 poziomu był bardzo dobry, na najwyższym przedziale nie mam pojęcia jak było bo nie grałem.

Pewnie od tego czasu się wiele zmieniło w PvP, widziałem, że dodali nową mapkę na arenie i przerobili stare.

Walcząc na arenie z rycerzami wygrywałem lub remisowałem około 95% walk, przegrywałem tylko z osobami, które zabierały mi ponad pół hp jednym ciosem.

W tym okresie co grałem był event, za który dostawało się esencje i dary. Rycerz i mag dostawali +300% strażnik +200%. Ja i tak jej nie używałem, szkoda mi było :) mam chyba jeszcze około 1,5k esencji oraz 70 darów szybkości :)

Strażnik może zaznaczyć przeciwnika, zwiększają tym obrażenia i spowalniają cel. Może ogłuszyć za pomocą sieci oraz ptaków i odskoczyć od przeciwnika. Przy odpowiednim używaniu tych umiejętności można powoli rozwalić najlepszego wojownika.

Z magami bywało dość ciężko, jak Cię zamroził padałeś często w 2-3 sekundy, ale on też szybko padał jeśli to go unieruchomiłeś.

W walkach z innymi graczami podstawą są biegłości, łuk i eska (nie jestem pewien, ale teraz chyba jest 10x słabsza, więc jej znaczenie bardzo spadło). Na drugim miejscu jest pozostałe eq, które zresztą możesz kupić za koronki z areny.

Teraz bardzo łatwo jest wbić poważanie, za 1 walkę, która trwa 5 min dostajesz nawet 500+, a kiedyś za 15 minut dostawałeś w najlepszym wypadku 300, a średnio 200 wychodziło. Przy 30 pkt i dobrze rozdanych um jesteś prawie nie do pokonania :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...