Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin w 3d?

ArmaniiCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co ci chodzi? Bo pokazujesz nam jakieś ss'y, wskazujące na to że jest w 3D , piszesz żebyśmy się opanowali i nie śmiali po czym podajesz swoje gg...

Albo ty sobie ustawiłeś w sterownikach 3D albo na tym serwie tak jest.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Właśnie nie jest tak.. nic nie ustawiałem jak to naprawić.. Nie śmiali bo kiedyś miałem ten problem na ravia.eu ale na innych serwerach jest okej.

Na tym serwerze nigdy nie ma tak...

Opublikowano

Odinstaluj serwer i zainstaluj go powonwnie . A jeżeli coś nie z serwerm to w kompie w grafice pomieszałeś. Podaj mi jaką masz karte graficzną.

212z9rs.jpg

Opublikowano

@up

Może i pomaga na jakiś czas ale nie na zawsze sprawdź w ustawieniach karty graficznej znajdziesz je chyba w panelu sterowania musisz mieć sterowniki aby w to wejść a najlepiej podaj parametry karty i komputera...

Problem z minecraft? Pisz PW!!!

Opublikowano

O ile pamiętam to sprawdź rozdzielczość gry i zmień opcje w sterowniku. Być może dodaje wyjątek dla tej gry.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...