Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Cassio czy LeBlanc

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ktora z tych postaci jest lepsza ogólnie? Bo Cassio w TF niszczy a LeBlanc w 1v1. Kto jest lepszy w calej grze ? w sensie early, mid, late

Opublikowano

Ja raczej bym polecał Cassio, lol jest przecież grą teamową, cassio nie jest bardzo bezużyteczna, lecz lb też słaba nie jest, wpadnie w kogoś, zabije. Jest groźna na midzie, tak samo jak cassio. Dobra, pisze prawie to samo.

Moim zdaniem, śmiało bierz cassio, dla mnie jest o wiele lepsza, jeżeli dobrze ją ogarniesz, nie będziesz narzekał, tak samo jak twój team, na premade jak się zgrasz, można sie w ładne combo połączyć, a lb, sorry, ale ja jej nie widzę, owszem jest dobra, ale nie dla mnie, wole cass.

Opublikowano

Cass zdecydowanie, samą LB możesz wygrać TF'a ale nie tak szybko, a Cass pomożesz rozwalić tf'a, bo tutaj chodzi o dmg na wszystkie postaci jak rozłożysz, a ona to robi świetnie, dodatkowo ult, pomoc w tf'ach nie oceniona. ;)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Jeżeli ogarniesz LB, to i w late game może być bardzo przydatna w TF.
Cassio wcale nie jest taka łatwa do ogarnięcia jak się wydaje. Fakt, ma szybki cooldown skilli, ciągły haras z "Q" i "W". Ale trzeba wiedzieć, kiedy użyć ulti, aby przeciwników zestunować <najlepiej chociaż 3 osoby złapać w stuna>, bo jak nie trafisz, gdy przeciwnicy stoją "twarzą do Ciebie", to ich tylko spowolnisz. Kiedyś lubiłam nią grać, ale potem przerzuciłam się na inne postacie i teraz nie bardzo ją ogarniam :/
Co do LB, jest to jedna z lepszych postaci 1 vs 1 na MIDzie. W jednej grze, LB wygrała grę przeciwnikom, jak? Wbiła 6+ lvl i szalała po każdej linii. Ni zowąd brała się na bocie <przeskakiwała zza ''ściany''> i tak leciała 1 osoba na jej COMBO.
Wszystko zależy od Twoich umiejętności. Obie postacie polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zed to inna bajka .

brałbym cass mimo wszystko .bardziej przydatna w tf.

na midzie ogarnieta LB będzie niszczyc cass.. no ale to nie jest gra 1 vs 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...